24/7
באזז
שוק
נדל"ן
משפט
בארץ
עולם
פנאי
מוסף
מניות
שוקי חו"ל
מט"ח
News Room
קריפטו
פו"ש
שורת הרווח
הפניקס השקעות
דואר אדום
כלכליסט 360
כדאי להכיר
zone מכרז
כסף
פרויקטים
בריאות בארגונים
TV כלכליסט
פוטו כלכליסט
תיירות
קריקטוריסט
פנאי
מגזין
דעות
רכב
פודקאסט
שירות לקוחות
מינוי דיגיטלי
מינוי לעיתון
כלכליסט ביוטיוב
ניוזלטר
כתבות
וידאו
אינטרנט
פרופיל אישי
תיק אישי
התנתק
ועידות
פנאי
במה
|
מוזיקה
|
קולנוע וטלוויזיה
|
ספרות
|
אוכל
|
אמנות ועיצוב
|
אופנה
|
כושר
|
המלצות לסופ"ש
RSS פנאי
|
לרשימת כל ה-RSS
buzz_view
פנאי
לכל הדירוגים בפנאי
כתבות אחרונות במבחן טעימה
טעים יותר, מזהם פחות: מייסד בירבזאר מסביר מדוע בירה בפחית עדיפה על בקבוק
ליאור וייס ממבשלת הבירה המצוינת בירבזאר מכניס הכל לפחיות: מבירה, דרך קפה קר ועד קוקטיילים משובחים. "פעם היה לבירה בפחית טעם מתכתי, זה כבר עשרות שנים לא כך"
31.10.24
חיליק גורפינקל
"צריך ללמוד מאויבינו איך נצמדים לקרקע"
אבי פלדשטיין, מהפכן של היין, משווק בציר חדש אף שהיקב שלו מצוי בטווח האש בצפון. את הסבלנות לקשקשני הטרואר איבד מזמן, הוא סבור שלהסתכל על הגליל הבוער ולא לעשות כלום זו אוננות, ואחרי ההצטרפות שלו ליקב ברקן הענק כמנהל המקצועי הוא מצהיר: "אני יכול להיות קוץ כואב בתחת"
03.07.24
חיליק גורפינקל
בר היין בוסר: לא לפלצנים בלבד
מיקב בפיימונטה, דרך עמק הלואר ועד בית לחם: בר היין בוסר בתל אביב מציע יותר מ־500 סוגי יין, טבעיים, מינרליים או סתם טעימים
30.06.24
חיליק גורפינקל
מרימים לרבש"צית: בירה מלכה עושה כבוד לגיבורות של 7 באוקטובר
את מהדורת יום העצמאות מקדישה מבשלת הבוטיק לחיילות, לשוטרות וגם לרבש"צית ענבל ליברמן שהצילה את קיבוץ ניר עם. "אמרנו שהכי קל לפנות לגברים אבל אנחנו ניתן כבוד לנשים"
08.05.24
חיליק גורפינקל
יקב חרשים בגליל חזר לארח, ושיטות הייצור המיוחדות שלו מולידות יינות מצוינים
יינות חרשים מיוצרים בשיטה ביו־דינמית הכוללת הטמנה בכרם של קרני שור ממולאות בדשן והשקיית הגפנים בתה קומפוסט. התוצאה, בכל מקרה, מופלאה, והביקור ביקב נדמה כחלום
10.04.24
חיליק גורפינקל
בר היין החדש של שגיא טריגר: שילוב נהדר של מקומיות עם ניחוח בינלאומי
ב-Wine Shop תוכלו למצוא יותר מ־200 בקבוקים שונים שחלקים גדולים מהם אפשר לשתות בכוסות ואפילו בחצאי כוסות, מה שהופך את הביקור בו לעשיר ועליז יותר
27.03.24
חיליק גורפינקל
היינן בעז מזרחי אדם: "אני נטוע עמוק בקרקע, תרתי משמע"
אחרי שנים שעבד ביקבים של אחרים, נטע בעז מזרחי אדם כרם שלו למרגלות החרמון, והוא מפיק ממנו יין נפלא בחקלאות אקולוגית: "אהבתי לחיות באיטליה, אך כאן ביתי"
25.02.24
חיליק גורפינקל
"אני חולם למכור את האלכוהול שלי בלבנון"
יובל (ג'וב) הרגיל הקים מזקקה נפלאה בחניתה, קרוב ליער הגלילי ולמטעי הפירות שמהם הוא מלקט ורוקח תזקיקים מופלאים. בתחילת המלחמה הוא פונה מהקיבוץ, שהפך לשטח צבאי סגור וסופג אש כמעט מדי יום, אבל הרגיל לא מוותר: "בעבר היו יחסי שכנות טובים עם לבנון. אלכוהול מחבר בין אנשים ואסור לוותר על האופציה הזו"
30.10.23
חיליק גורפינקל
מי טוניק לנשמה: אקסית "החלוצים 3" מכניסה טבע מקומי לתוך בקבוק
אחרי שהתמודדה עם סגירת המסעדה הנהדרת שלה ועם מחלת הסרטן, נעמה שטרנליכט החליטה לחקור ולפתח את משקה הטוניק. היא יצרה שיקוי מופלא המבוסס על צמחים שהיא מלקטת, והיא גם מפתחת ורמוט, ערק ואפרטיפים
08.10.23
חיליק גורפינקל
טעים להכיר: פסטיבל היין הטבעי הראשון של ישראל יוצא לדרך
יין טבעי הפך לאחד הנושאים הכי חמים בגזרת השתייה - בין היתר כי הוא כל כך שנוי במחלוקת. מחר יערך פסטיבל יין טבעי ראשון מסוגו בבית חנה הרבי בפאתי שכונת פלורנטין, יעלו ויבואו בו ארבעה יקבים מקומיים וחמישה יבואני יין טבעי - תוכלו להגיע ולהחליט אם גם אתם חובבי הז'אנר
03.10.23
חיליק גורפינקל
היקב שיספק לכם דרינק מפתיע בפתח תקווה
יקב לוינסון המצוין עבר למשכן חדש ויפהפה בצומת סגולה, לא רחוק מהרכבת הקלה, ומציע יינות קלילים ועדינים לצד פלטות נקניקים וגבינות משובחות
26.09.23
חיליק גורפינקל
פרויקט אח בוגר: נסו את יינות הבוז'ולה קרו המצוינים
את הבוז'ולה נובו המוכרים שותים מיד בתום ההתססה. אבל לצדם ניצבים יינות הבוז'ולה קרו המצוינים, על תקן אחים בוגרים ורציניים יותר. ויש אפילו מי שמיישנים אותם
22.11.22
חיליק גורפינקל
הלוחש לחבית: יינות מפתיעים מיקב סוסון ים
זאב דוניה מיקב סוסון ים מייצר יינות מפתיעים וייחודיים עם שמות יוצאי דופן. מי ביקש כוס עמוס עוז?
08.02.22
חיליק גורפינקל
"למדתי ייננות אבל את הרוב הבנתי תוך כדי ניסוי"
רמי בר מאור זנח קריירה מצליחה כאדריכל כדי לייצר יינות לא מתחכמים ומרתקים, המתאימים היטב לענבים של אזור הכרמל בו הוא פועל
23.01.22
חיליק גורפינקל
רק ג'ין, טוניק ו...עציצים
בר הקוקטיילים המשובח אימפריאל חבר למגדלי הבוטיק "עלה עלה" מעמק חפר, ויחד הם מציעים ערכת קוקטיילים שאפשר להכין בבית מצמחי תבלין, שתהפוך אפילו את הגל הנוכחי לשמח
17.01.22
חיליק גורפינקל
הבא>
10
3
2
1
(136 מאמרים בחדשות האלכוהול)
כלכליסט מפת האתר
אודות כלכליסט
ועידות כלכליסט
כלכליסט אצלך באתר
כתבו לנו
המייל האדום
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
המערכת
ההנהלה
פרסמו אצלנו
ארכיון השערים
קריקטוריסט
פודקאסט
התראות
פייסבוק
RSS
טוויטר
מינוי לעיתון
כלכליסט ביוטיוב
ניוזלטר
פודקאסט
דואר אדום
כל הזכויות שמורות לכלכליסט ©