סושי בפיתה: בעלי הסושיות אושי אושי יניב ששון פותח רשת עראיס
ששון מרחיב את הפעילות העסקית ומקים רשת לאוכל רחוב, תחת השם "עראיס אקספרס". הסניף הראשון נפתח בראשון לציון, הסניף השני ייפתח בעוד חודשיים ברמת גן ויהיה הראשון בזכיינות
בעלי רשת הסושיות אושי אושי, יניב ששון, מרחיב את הפעילות העסקית ומקים רשת לאוכל רחוב. ל"כלכליסט" נודע, כי ששון פותח רשת המתמחה בעראיס, פיתה עם בשר טחון. הרשת תיפתח תחת השם “עראיס אקספרס”, והסניף הראשון נפתח בראשון לציון.
- חדשות האוכל: קוקטייל על גג דיזינגוף סנטר ובני הדייג מגיע ל-M הדרך
- "להביא וואו גם בחלבון מן הצומח": במעדנייה של משק ברזילי בנווה צדק
- מתחם "מגרב": לונה פארק קולינרי בת"א
ששון חתם חוזה לסניף השני של הרשת בבורסה ברמת גן, שייפתח בעוד חודשיים ויהיה הסניף הראשון בזכיינות. הסניף השלישי ייפתח בשוק הכרמל בבעלותו של ששון ואת הסניף הרביעי הוא צפוי לפתוח ברחובות.
מדובר ברשת שתפעל רק ברחובות הערים ובאזורי בילוי, ובניגוד לאושי אושי, שפועלת בקניונים, עראיס אקספרס לא תיכנס לקניונים. ההשקעה בפתיחת כל סניף של עראיס אקספרס מוערכת בין 250 ל־300 אלף שקל וגודל סניפי הרשת ינוע בין 45 ל–55 מ”ר. ההחלטה לפתוח סניף של עראיס אקספרס התקבלה אצל ששון לאור העובדה שהמזון הפשוט קיבל תאוצה בשנים האחרונות.
“העראיס נכנס לתודעה לפני שנתיים בעקבות התוכנית ‘מאסטר שף’. זה התחיל להיכנס לתפריטים גם של בתי קפה כעוד מנה, אבל אותי עניין הקונספט ורציתי להקים רשת שמתמחה רק בעראיס”, אמר ששון בשיחה ל”כלכליסט”. “הקמתי את הסניף הראשון בראשל”צ ולהפתעתי זה עובד מצוין”.
אתה לא חושב שזה טרנד שיחלוף כמו מסעדות הטורטיה?
“אני לא חושב שזה טרנד. פיתה עם קבב תמיד ירצו ועראיס זה בשר קבב. זו רשת שיכולה להגיע בקלות ל־50 סניפים כי עלות ההקמה לזכיין אינה גבוהה. אני לא מאמין בהקמת מסעדות בהשקעות גדולות”.
לגבי ההשקעה ברשת חדשה מול הרחבת אושי אושי, אומר ששון: "לאושי אושי יש 25 סניפים, כי אני פותח סניף אחד בלבד בכל עיר כדי לא לעשות קניבליזציה לזכיין".