$
תעשייה ופיננסים

משרה מתוקה מאד: יצרנית נוטלה מחפשת טועמים, אין צורך בניסיון קודם

60 המועמדים הראשונים יעברו קורס של 3 חודשים ובסופו ישובצו 40 לעבודה. המשרה מחייבת מעבר מיידי למטה של פררו בצפון איטליה. בעלי אלרגיה מחוץ לתחום

שירות כלכליסט 14:4206.08.18

חברת פררו האיטלקית, יצרנית ממרח נוטלה ושוקולד פררו רושה, יצאה בהצעת עבודה מפתה במיוחד. בחברה מחפשים 60 מועמדים שישמשו "שופטי חושים" שיטעמו את המוצרים. מתוכם יתקבלו 40 לעבודה. לפי מודעת הדרושים, אין צורך בניסיון קודם.

 

 

 

ממרח האגוזים נוטלה נחשב לאחד הפופולריים בעולם, עד כדי כך שבינואר האחרון פרצו מהומות בצרפת כשהוצעו אריזות בהנחה. לפי הדיווחים באיטליה, זו הפעם הראשונה שבחברה פותחים את המשרה גם לחסרי ניסיון. עם זאת, המשרה מחייבת מעבר מיידי למטה של פררו באלבה בצפון מזרח איטליה, אזור המאופיין בכמהין לבנים ויינות איכותיים.

 

 

נטולה ושוקולדים אחרים של פררו נטולה ושוקולדים אחרים של פררו צילום: בלומברג

 

60

 המועמדים הראשונים שיבחרו יעברו קורס הכשרה של 3 חודשים, שמתחיל כבר בספטמבר הקרוב. ההכשרה נועדה לחדד את חושי הטעם והריח של הנבחרים, וכן ללמד אותם את הטרמינולוגיה הנכונה לתיאור התגובות שלהם לטעימות. בסיום ההכשרה, בפררו יבחרו 40 טועמים שיתחלקו לשתי קבוצות. החברה תציע לאותם בני מזל משרה חלקית של יומיים בשבוע לשעתיים בכל פעם.

 

הסיבה שאין צורך בניסיון קודם היא שבפררו מחפשים אנשים שייצגו את הצרכן הממוצע. עם זאת, כן נדרש ידע בתפעול מחשבים והיעדר אלרגיות למזונות.

 

אם אתם מעוניינים, ניתן להגיש מועמדות בכתובת alba@openjob.it ולכתוב ALB01 בשורת הנושא.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x