$
הייטק והון סיכון

FoodTech 2018

נבחרו הסטארט־אפים שעלו לגמר תחרות הפודטק של כלכליסט

הנושאים בהם התמקדה התחרות הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק. המיזמים נבחרו בידי צוות שופטים ומשרד KPMG סומך חייקין

שירות כלכליסט 13:0207.08.18

בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של “כלכליסט” בשיתוף תנובה מגיעה אל השלב המסכם.

 

 

צוות השופטים ומשרד רואי החשבון KPMG סומך חייקין, המלווה את התחרות, בחרו מתוך עשרות פניות את עשרת הסטארט־אפים המובילים שיציגו באירוע הגמר ביום רביעי במתחם הכנסים של לאבס.

 

 

מדפסת אוכל - האם תחליף את הטבחים? מדפסת אוכל - האם תחליף את הטבחים? צילום: בלומברג

 

 

הנושאים בהם התמקדה התחרות הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק.

 

 

 

השופטים בתחרות הם אייל מליס, מנכ”ל תנובה; זאב פייקובסקי, מדען ראשי בקבוצת תנובה; עמית קרפ, שותף ב־Bessemer Venture Partners; מיכל דריימן, שותפה ו־CFO בקרן JVP; פרופ’ אבי שפיגלמן, ראש המעבדה לחדשנות במזון בטכניון; פרופ’ מרסל מחלוף, דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון; פרופ’ איילת פישמן מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון; עדי יופה, טרנדולוגית ומומחית לעתידנות עסקית; יואל אסתרון, מו”ל “כלכליסט”; עידית בלאנק־ורול, רו”ח מלווה של התחרות, שותפה וראש מחלקת מזון ופודטק, KPMG סומך חייקין.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x