24/7
באזז
שוק
נדל"ן
משפט
בארץ
עולם
פנאי
מוסף
מניות
שוקי חו"ל
מט"ח
News Room
קריפטו
פו"ש
שורת הרווח
הפניקס השקעות
דואר אדום
כלכליסט 360
כדאי להכיר
zone מכרז
כסף
פרויקטים
בריאות בארגונים
TV כלכליסט
פוטו כלכליסט
תיירות
קריקטוריסט
פנאי
מגזין
דעות
רכב
פודקאסט
שירות לקוחות
מינוי דיגיטלי
מינוי לעיתון
כלכליסט ביוטיוב
ניוזלטר
כתבות
וידאו
אינטרנט
פרופיל אישי
תיק אישי
התנתק
ועידות
פנאי
במה
|
מוזיקה
|
קולנוע וטלוויזיה
|
ספרות
|
אוכל
|
אמנות ועיצוב
|
אופנה
|
כושר
|
המלצות לסופ"ש
RSS פנאי
|
לרשימת כל ה-RSS
buzz_view
פנאי
לכל הדירוגים בפנאי
כתבות אחרונות בהפסקה לעסקית
לה צ'אמפה: על רגל אחת
בלה צ'אמפה דל מאר אין כל כך איפה לשבת, אבל טאפאס טעימים וכריך חמון ומנצ'גו בסגנון קטלוני יורדים נהדר עם כוסית קאווה גם בישיבת אגב על הבר
15.06.09
גלי וולוצקי
גורם ההפתעה של תיתורה
במקום לא ממש צפוי, בתיתורה שבאזור התעשייה של שילת, מוגש דיל עסקי מוצלח ומוקפד, המרמז על הפוטנציאל הרומנטי של המקום בשעות נינוחות יותר
08.06.09
גלי וולוצקי
פרונטו: רומא פינת נחמני
פרונטו התל־אביבית מצליחה לשמר את האותנטיות האיטלקית ולהקפיד על מנות חפות מהגזמה. הדיל העסקי שלה הוא עדיין אחד המשובחים בעיר
01.06.09
גלי וולוצקי
לקראת שבועות: ארוחה בכפר הרוא"ה
חג שבועות מחייב יציאה מחוץ לעיר וביקור במסעדה חלבית. האווירה היתה מקסימה וכללה ארוחה תחת עצי פרי, שהיתה חווייתית אך לא אחידה מבחינה קולינרית
25.05.09
גלי וולוצקי
פטיסרי מזרין: ארוחת גינה בלב העיר
הפאטיו הפורח והשירות הנעים בסניף מונטיפיורי של פטיסרי מזרין בתל אביב הותירו רושם חזק הרבה יותר מהארוחה העסקית עצמה
18.05.09
גלי וולוצקי
ריבר תל אביב: לא על האוכל לבדו
העסקית בסניף החדש של ריבר נודלס בר, שקם על חורבות מינה טומיי בתל אביב, אולי עומדת במחירים שמכתיב המיתון אבל מציגה דשדוש מאכזב בצלחת
11.05.09
גלי וולוצקי
הפסקה לעסקית: חצי מנה
במסעדת ויולט מקפידים על כל גינוני הגורמה, וגם המנות נראות מצוינות. בסוגיית הטעם ההתרשמות פחות אחידה: על כל מנה מוצלחת שהזמנו, התאכזבנו מאחרת
05.05.09
גלי וולוצקי
אשליות בהוטל מונטיפיורי
הדיל העסקי בהוטל מונטיפיורי מציע שילוב קולינרי בין מזרח למערב וגם בריחה קטנה לאווירה שהיא ההפך הגמור מהרחוב שמתנהל לו בחוץ
20.04.09
גלי וולוצקי
סטפן בראון: כבוד למסורת
ביקור בסטפן בראון הוא הוכחה שמסעדות שמתמקדות במנות פשוטות העשויות היטב לא מאכזבות. הנאה מיוחדת מחכה לחובבי הבשר
01.04.09
גלי וולוצקי
סאקורה - יותר יפנית מתל־אביבית
העסקית של סאקורה הירושלמית היא הימור בטוח, אפילו לאירוח יפנים. ככה זה כשהקליינטורה יודעת לשמור אמונים למוסד שמגלגל סושי ברמה כבר 15 שנה
18.03.09
גלי וולוצקי
למה בכה פושקין?
המסעדה החדשה שהוקמה על חורבותיה של R.D.B התגלתה כסיפור אכזבה. מתברר ששם של משורר ידוע ותפריט צרפתי אינם מחפים על אוכל סתמי
09.03.09
גלי וולוצקי
לרגל המיתון: עסקיות גם בערב
המצב הכלכלי מאלץ את המסעדנים לחשוב על פתרונות יצירתיים ותמחורים חדשים כדי למשוך סועדים בכל שעות היום. "כלכליסט" מציג את הארוחות הכי משתלמות
03.03.09
גלי וולוצקי
ציר הבשר של דוריס קצבים
העסקית החדשה של דוריס קצבים סובבת סביב תאוות הלעיסה. השימוש בבשר עגלים מוביל לטעם פחות עמוק, אך השירות המצוין מפצה גם על זה
02.03.09
גלי וולוצקי
מסעדת מייאקו: מדד הניקיי בירידה
במייאקו היפנית ממשיכים לתמחר את המנות כאילו אין מיתון בחוץ. חבל שפרט לקומבינציות הסושי, רבות מהן אינן מצדיקות את התג הגבוה
23.02.09
גלי וולוצקי
באבה יאגה: מכשפה, אבל יודעת לבשל
הדיל העסקי במסעדת באבא יאגה מאפשר לחוות את המסורת הקולינרית של רוסיה במיטבה, ולגלות שבורשט ופלמני זה לא רק אוכל של סבתות
16.02.09
גלי וולוצקי
הבא>
22
20
19
18
<הקודם
(323 מאמרים בהפסקה לעסקית)
כלכליסט מפת האתר
אודות כלכליסט
ועידות כלכליסט
כלכליסט אצלך באתר
כתבו לנו
המייל האדום
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
המערכת
ההנהלה
פרסמו אצלנו
ארכיון השערים
קריקטוריסט
פודקאסט
התראות
פייסבוק
RSS
טוויטר
מינוי לעיתון
כלכליסט ביוטיוב
ניוזלטר
פודקאסט
דואר אדום
כל הזכויות שמורות לכלכליסט ©