FoodTech 2018
נבחרו הסטארט־אפים שעלו לגמר תחרות הפודטק של כלכליסט
הנושאים בהם התמקדה התחרות הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק. המיזמים נבחרו בידי צוות שופטים ומשרד KPMG סומך חייקין
בחירת המהלך החדשני הבא בתעשיית המזון של “כלכליסט” בשיתוף תנובה מגיעה אל השלב המסכם.
- מזון למחשבה: “ערכת ינשוף תמליץ לנו על הארוחה הבאה"
- הכירו את עשרת הסטארט-אפים שעלו לגמר הפודטק
- איך דואגים למים נקיים ולמזון איכותי ל-10 מיליארד איש
צוות השופטים ומשרד רואי החשבון KPMG סומך חייקין, המלווה את התחרות, בחרו מתוך עשרות פניות את עשרת הסטארט־אפים המובילים שיציגו באירוע הגמר ביום רביעי במתחם הכנסים של לאבס.
הנושאים בהם התמקדה התחרות הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק.
השופטים בתחרות הם אייל מליס, מנכ”ל תנובה; זאב פייקובסקי, מדען ראשי בקבוצת תנובה; עמית קרפ, שותף ב־Bessemer Venture Partners; מיכל דריימן, שותפה ו־CFO בקרן JVP; פרופ’ אבי שפיגלמן, ראש המעבדה לחדשנות במזון בטכניון; פרופ’ מרסל מחלוף, דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון; פרופ’ איילת פישמן מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון; עדי יופה, טרנדולוגית ומומחית לעתידנות עסקית; יואל אסתרון, מו”ל “כלכליסט”; עידית בלאנק־ורול, רו”ח מלווה של התחרות, שותפה וראש מחלקת מזון ופודטק, KPMG סומך חייקין.