FoodTech 2018
המהלך החדשני הבא של תעשיית המזון - הפרס: עד 300 אלף שקל
הנושאים אליהם התחרות מפנה זרקור הם טכנולוגיית מזון, טכנולוגיה בחקלאות, בריאות, אופטימיזציה בשרשרת אספקה וחדשנות בשיווק
לפרטים ולהרשמה ל-FOODTECH 2018 לחצו כאן
השופטים בתחרות: יואל אסתרון - מו"ל "כלכליסט", אייל מליס - מנכ"ל תנובה, זאב פייקובסקי - מדען ראשי קבוצת תנובה, עמית קרפ - שותף ב־Bessemer Venture Partners, מיכל דריימן שותפה ו-CFO בקרן JVP, פרופ' אבי שפיגלמן - ראש המעבדה לחדשנות במזון בטכניון, פרופ' מרסל מחלוף - דיקנית הפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון, פרופ' איילת פישמן מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון ועדי יופה - טרנדולוגית ומומחית לעתידנות עסקית.