$
אוכל

קרמבוֹגר: ממתק הילדות המיתולוגי עושה קאמבק

הקרמבו המוכר מילדותנו זוכה לאחרונה לאינספור גרסאות מתוחכמות המתאימות לחיך של גדולים. כל מה שנותר הוא לטעום ולהמשיך לתהות אם להתחיל מהלמעלה או מהביסקוויט

רעות ברנע 08:2805.12.16

עם דובדבן

 

"קרמו" שוקולד עם גנאש שוקולד לבן, אגוזי לוז מסוכרים ודובדבני אמרנה.

מסעדת 206 דגים, משה סנה 56 תל אביב. 42 שקל

 

 צילום: יח"צ

 

המעורר

 

קרמבו עם קציפת אספרסו, ליבת נוגט ועוגיית שוקולד צ'יפס.

מסעדת אדום, דוד רמז 4, מתחם התחנה ירושלים. 42 שקל

 

 צילום: אפרת ליכטנשטט

 

עם קרמל

 

קרמבו בציפוי שוקולד מריר וקוקוס, שוקולד חלב ולבן, קרמל, נוגט, אגוזים ואחרים.

Buy The Way, צומת רעננה. 9 שקלים

 

 צילום: אור קפלן

 

בלי חלב

 

קרמבו טבעוני על בסיס קוקוס בעבודת יד, בטעמי וניל עוגיות, חלבה או נוגט.

סידס, קינג ג'ורג' 97 תל אביב. 8 שקלים

 

 צילום: אפשרית גופן

 

הענק

 

קרמבו "פיניאטה" שמשקלו קילו שלם. במילוי קרם דיפלומט, רולדת שוקולד ופטיפורים על בסיס עוגיות אלפחורס.

מסעדת גורדוס בורגר בר, מתחם לה פארק, שדרות ירושלים 222 חולון. 129 שקל

 

 צילום: גל קולוג

 

עם פטל

 

"מון בלאן פטל" – קרמבו בציפוי שוקולד חלב, פטל טרי ופטל מיובש, מוגש לצד סורבה פטל.

מסעדת מסה, הארבעה 19 תל אביב. 42 שקל

 

 צילום: עדי סיברובר

 

קמבורלה

 

קרמבו של מותג שוקולד הפרימיום "ולרונה", במילוי קרם ברולה, אגוזים מקורמלים, גנאש פירות יער טריים, קציפת קוקוס ואחרים.

מרכז המבקרים של יקב תשבי, כביש 652, בין זכרון יעקב לבנימינה. 9 שקלים

 

 צילום: אור בן ימין

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x