$
שאלות ותשובות

איפה למצוא הכי הרבה סועדים רעבים?

ברצוני להקים מסעדה, המתבססת על מחירים זולים לארוחות צהריים/עסקיות. כרגע אני מחפש מיקום ועלתה לי השאלה: האם להעדיף רחוב סואן ששוקק אנשים רבים בכל שעה, או דווקא אזורי תעשייה/הייטק, שהמאכלסים אותם מתאפיינים בחיפוש אחר ארוחות צהריים בחוץ?

שירות כלכליסט 18:0607.05.09

שני הפרמטרים העיקריים אותם יש לקחת בחשבון בהקמת מסעדה עממית, הם רמת התנועה של אנשים בסביבה ועלות שכר הדירה. פרמטר נוסף, הוא כמות וסוג המתחרים הנמצאים בסביבה.

 

בדרך כלל, אם יש כמה מתחרים מאותו סוג, אתה עלול לגלות, כי התחרות קשה מדי ומעיקה על הרווחיות.

 

בכל

מקרה, אם אתה הולך על הפלח העממי/משפחתי, לא כדאי להיות ייחודי מדי, שכן גם הטעמים הממוצעים מנצחים.

 

נקודות אלה קשורות גם לעניין המיקום. אם מצאת באזור הייטק מקום לא יקר, הרי תוכל לתת ביטוי גם לטעמים ייחודיים יותר. אבל חשוב מאוד להשיג מסעדה בשטח גדול דיו, במחיר סביר. בתקופות של האטה, משבר, או אפילו תקופה קצר של אירועים ביטחוניים, ההוצאות הקבועות לא יעיקו על המסעדה. מנגד, אם השטח גדול דיו, ניתן להרוויח בגלל יתרון הגודל.

 

יש לכם שאלה הנוגעת לעסק שלכם? שלחו אותה אלינו ונשיב עליה באתר

 

התשובות ניתנו על ידי חברת תבור כלכלה ופיננסים בע"מ www.tavor.biz

 

 

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x