$
נשים ועסקים ספטמבר 2017
מגזין נשים ועסקים ספטמבר 2019 גג עמוד

עסק קטן במספרים: איטליה ב-35 מ"ר

השפית המוכשרת תמר כהן־צדק פתחה לפני כשנה וחצי את המקום החדש שלה, שבו היא מצליחה להוציא מתוך מטבח פצפון תבשילים שהם מופת של מטבח איטלקי משובח

מור גורדון 10:2312.09.17

הס 4

קפה מסעדה, הס 4, ת"א

השפית המוכשרת תמר כהן־צדק (לשעבר "קוצ'ינה תמר") פתחה לפני כשנה וחצי את המקום החדש שלה, שבו היא מצליחה להוציא מתוך מטבח פצפון תבשילים שהם מופת של מטבח איטלקי משובח. למרות זאת היא מגדירה את המקום "קפה עם מטבח": "רציתי מקום שאפשר לשתות בו קפה עם משהו קטן ליד, וגם לאכול ארוחה ממש. שיהיה שכונתי, ביתי ומשפחתי מבחינת אווירה. בדגש על קטן מבחינת הגודל, כדי שאוכל להשתלט על המטבח לבד ולהציע אוכל במחירים שפויים".

 

תמר כהן-צדק תמר כהן-צדק צילום: תומי הרפז

 

 

35 מטר רבוע גודלו של המקום. 6 שולחנות בפנים ועוד 3 בחוץ

 

 

2 עובדים כולל תמר עצמה ("אני נמצאת פה 99% מהזמן")

 

22 סוגי גראפה מוצעים בבר, אך רק שני סוגי יין ("אחד אדום ואחד לבן")

  

 

22 חלמוני ביצה מוסיפה תמר לכל קילוגרם קמח בפסטה שהיא מכינה בעצמה במקום

 

 

7 דקות זמן הבישול של הביצה המושלמת שמוגשת בארוחת הבוקר

 

 

4

שעות משך הכנת תבשיל זנב השור

 

62 שקל מחיר ממוצע של מנה עיקרית בתפריט

 

  •  

 

4 שעות משך הכנת תבשיל זנב השור

 


 

62 שקל מחיר ממוצע של מנה עיקרית בתפריט
בטל שלח
    לכל התגובות
    x