חברת הסייבר Polyrize גייסה 4 מיליון דולר
החברה פיתחה מערכת לזיהוי ומניעת שימוש לא מורשה בחשבונות לגיטימיים של עובדים - וקטור פריצה נפוץ ביותר, שמופיע ברוב מתקפות הרשת על עסקים. את סבב הגיוס הובילה קרן גלילות והשתתפה בו סבן ונצ'רס
- חברת PAI-Tech נרכשה בכ-8.8 מיליון דולר
- חברת Clicktale תתמזג עם Contentsquare הצרפתית
- חברת Belong גייסה 14 מיליון דולר
במקביל, השיקה החברה את המוצר שלה שמטרתו מניעת תקיפה באמצעות שימוש לא מורשה בחשבונות לגיטימיים של עובדים בארגון. חשבונות שכאלה משמשים כיום בכ-80% מכלל תקיפות הסייבר באירגונים. החברה מעסיקה 20 עובדים במשרדיה בת"א.
הפיתרון של פולירייז מסוגל לפרק את כל הגדרות הגישה של שירותי הענן השונים ולאחד אותם על גרף בודד כדי להבין פעילות בצורה רוחבית, ולהיעזר בכל המידע הקיים כדי למצוא אנומליות. השירות אף מסוגל לבצע פעילויות אכיפה תוך הסתמכות על השירותים אליהם מחובר, ללא הצורך להתקין יישומים או שרתי פרוקסי בין המשתמש לשירות.
"לצד ההזדמנות הגדולה שמביא איתו המעבר לשירותי ענן, קיים סיכון ממשי ביכולת של הארגון לשמר את רמת האבטחה שלו", מסר חזות. "כאשר מדובר במספר רב של שירותים, כל שירות מביא איתו שפה שונה ואתגרי אבטחה חדשים. את התוצאה של הפשרה הזו בין אבטחה לבין הזדמנויות עסקיות הזו אנו רואים בפריצות המרובות לחברות ענק, שעולות לארגונים מיליארדים ומסכנות את המידע הרגיש ביותר - הן של החברה והן של הלקוחות שלה".
לדברי גבאי, צוותי אבטחת מידע בארגונים מתקשים להתמודד עם הזינוק במספר שירותי הענן שמאמצים העסקים, מה שמקשה על מעקב מתמשך אחר ההרשאות שמקבל כל עובד ועובד. המוצר של פולירייז מאפשר להקל עליהם ולבצע ניטור חכם שיכול לעזור בזיהוי מתקפת רשת ותנועת האקרים לאחר שכבר פרצו לחברה.
"כיום, צוותי אבטחת המידע בארגונים עיוורים מהנקודה שבה המשתמש התחבר לחשבון שלו" אמר קובי סמבורסקי, שותף-מייסד ומנהל בגלילות קפיטל. "העיוורון הזה נובע ממחסור בכלים שיאפשר להם להבין למי יש גישה, ולאיזו מערכת ולמה. אנחנו עדים לכך שעם המעבר לענן, קו ההגנה האחרון של הארגון הופך להיות ניהול ובקרת ההרשאות".