לא על הגלידה לבדה: השפים שגילו שווניל זה לא רק לקינוחים
יותר ויותר שפים מגלים שווניל הולך נהדר גם עם בשרים, פירות ים וירקות. הנה כמה מהמסעדות שעושות בו שימוש לא קונבנציונלי
יותר ויותר שפים מגלים שווניל זה לא רק לקינוחים, ושהוא הולך נהדר גם עם בשרים, פירות ים וירקות. הנה כמה מהמסעדות שעושות בו שימוש לא קונבנציונלי
עם פילה ומרלו
פילה עגל, כבד אווז וקרם כמהין בציר מרלו וניל. "ואלרו", אגריפס 80 ירושלים, 209 שקל
ופל בלגי לעיקרית
כבד אווז, ופל בלגי, רוטב אמרנה, קרמבל אגוזים ושמן ווניל. "קוואטרו", הארבעה 21 תל אביב, 88 שקל
בין כבד לטופי
כבד אווז צלוי בטופי וניל וחלב קוקוס עם אגס שיכור ופנקייק מלוח. "התרנגול הכחול", ניסים אלוני 10 תל אביב, 96 שקל
עם סלק וקרם ערמונים
סלקים אורגניים צלויים בשמן וניל, קרם ערמונים וחומץ תות. "הרברט סמואל", השונית 4 הרצליה, 42 שקל
צלעות וניל
צלעות טלה על פירה וניל ורוטב אספרסו. "סיטארה", רוזנבלום הרצל 8 תל אביב, 260 שקל
גרסת הפסטה
פטוצ'יני עבודת יד עם נתחי עוף, צ'ילי חריף וגרגירי וניל. "מאפו", מאפו 9 תל אביב. 84 שקל
שנף הים
לובסטר סאקה כחול ברוטב וניל ומירין עם וואסבי וחציל יקיטורי. "ניתן תאי", הארבעה 21 תל אביב, 120 שקל