$
אוכל

ביס מחרצית: מנות הפרחים האכילים

וגם מוורד, מכובע הנזיר ומאמנון ותמר. האביב והפריחה בכל מקום וכך גם מנות הפרחים האכילים שמוסיפות טעם וצבע לתפריטי שף

רעות ברנע 08:3509.05.17

מסעדת מל ומישל: קרודו דג ים בקרמל הדרים חריף, יוגורט ופרי עונתי ופרח ציפורן סגולה. 66 שקל, בן יהודה 155 תל אביב.

 צילום: דניאל לילה

 

וויסקי בר מוזיאון: פנקוטה קוקוס עם קולי מנגו וקוקוס, שטרויזל, שבבי מנגו פריכים, סלט קטן של מנגו, נענע, סורבה פסיפלורה ופרחי אמנון ותמר. 48 שקל, מתחם שרונה, תל אביב.

 

 צילום: אפיק גבאי

 

בר 223: נקניקיית עגל, איולי צ'יפוטלה, רליש אננס, בצלים אפויים וסחלבי מאכל בלחמניית חלה מתוקה. 42 שקל, דיזנגוף 223 תל אביב. 

 צילום: שרית גופן

 

מסעדת AMAMA: מלבי קוקוס עם קולי דובדבנים ופיסטוק ופרחי אמנון ותמר. 38 שקל, הברזל 34 תל אביב.

 

 

מסעדת שטרודל: שושברק - כיסוני בצק ממולאים בשר בקר טחון ותבלינים ומבושלים ביוגורט עם פרחי לוע הארי ופרחי אמנון ותמר. 78 שקל, שד' בן גוריון 39 חיפה.

 יפית בשבקין

 

בית הקפה וחנות השוקולדים פורמנ'ס: טבלאות שוקולד ארטיזן בשילוב פניני קראנץ', פניני זהב, פירות מיובשים ופרחי חרציות, כובע הנזיר ואמנון ותמר. 30 שקל לטבלה, יהודה איתין 5 חיפה.

 צילום: יח"צ

 

מסעדת קמפאי: קינוח אטריות קדאיף עם קרם חלבה, קראמבל פיסטוק, טוויל סומסום לבם, גלידת יוגורט, אבקת יוגורט, רוטב רימונים ועלי ורדים מסוכרים. 45 שקל, חיל ההנדסה 101 באר שבע.

  צילום: יחצ

 

 

מסעדת קוואטרו: קינוח קרמו שוקולד מריר, מוס שוקולד חלב, קרם פרש, פרחי אמנון ותמר וגלידת שמנת חמוצה. 58 שקל, הארבעה 21 תל אביב.

  צילום: תמוז רחמן

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x