המלצות הפאנל למסעדות בשר בחו"ל
השפים ממליצים על נתחים מובחרים ברחבי העולם - מניו יורק ועד פריז
Ruth's Chris Steak House, רשת עולמית: הסניפים בניו יורק ובסן פרנסיסקו נהדרים, ומומלץ לאכול את נתח האנטרקוט על העצם. ruthschris.com.
Le Cantinetta di Rignana, טוסקנה: מסעדה בכפר ריניאנה, בחבל קיאנטי. מומלץ לאכול את סטייק הפיורנטינה המושלם, וגם את הפסטות הנהדרות. lacantinettadirignana.com.
Le Beef Club, פריז: מסעדת הבשר החדשה של הקצב־סלב איב מארי דה בורדונק (Yves Marie Le Bourdonnec) מגישה נתחים משובחים של פרות מבריטניה. במקום גם בר קוקטיילים מצטיין. רח' ז'אן ז'אק רוסו 58, 09-52528934.