שוק הכרמל משתדרג
סניף חדש של לחמים ומזנון אסייתי שמגיש לחמניות מאודות ממולאות
שוק הכרמל מתחדש בשתי אטרקציות, ומתחיל להסתמן כמתחרה ראוי למחנה יהודה הירושלמי.
מאפיית לחמים של אורי שפט מרחוב החשמונאים בתל אביב חנכה אתמול בשוק סניף המשמש כנקודת מכירה למאפי הבוקר, הלחמים, המאפים המלוחים, העוגות ושאר המוצרים של המאפייה, בנוסף לסניף שפתחה לפני
כמו כן, בכניסה לשוק פתחו האחים אייל ושי קיצ'ס את The Bun, המוגדר כמזנון אסייתי עכשווי. בתפריט מוצעים שיפודי יקיטורי (23 שקל), רול ירקות שורש בדפי אורז (14 שקל) ועוד. גולת הכותרת היא מנות המוגשות בלחמניות מאודות בסגנון אסייתי (באו), שמככבות כעת בניו יורק. בין השאר יוגשו בתוך הלחמניות האלה המבורגר ברוטב צ'יפוטל'ה ובצל מקורמל, תבשיל כתף בקר עם רוטב בר בי קיו-מיסו וחמוצים יפנים, או טופו מתובל (38–34 שקל).
פרטים: פתוח מ־17:30, הלל הזקן 18 תל אביב. טלפון: 03-6044725