$
הפסקה לעסקית

על בטוח

ההמבורגר בסניף אוונגרד החדש בהרצליה פיתוח בהחלט מצדיק את המוניטין שיצאו לו. אך בניגוד לשם המסעדה, אין במטבח פריצות דרך מהפכניות

גלי וולוצקי 10:2618.10.10

שנות הזוהר של אזור התעשייה בהרצליה פיתוח, כלוקיישן מועדף למסעדות, כבר מאחוריו. הסגירות המתוקשרות של כמה מהן בעקבות מהמשבר הכלכלי גרמו למסעדנים להבין שהישענות על ארוחות צהריים של עובדי הייטק אינה תמיד מתכון ליציבות עסקית. לאחרונה מראה המתחם סימני התאוששות: מסעדת קיוטו הוותיקה נפתחה מחדש בשבוע שעבר אחרי שחידשה את פניה, פיצריות הבוטיק לויס פיצה וטוני וספה פתחו סניפים באזור, ואוונגרד בחרה במתחם כלוקיישן לסניף ראשון בזכיינות, לאחר עשר שנות פעילות מוצלחות של מסעדת האם ברמת החי"ל.

 

גם הסניף החדש מעוצב כספורט בר אמריקאי, ומציע תפריט דיינר אמריקאי קלאסי. תפריט הצהריים כולל מבחר גדול של מנות מהתפריט הרגיל - המבורגרים, כריכים, סלטים, פסטות ועוד - בתוספת מיץ טבעי או תה קר ובמחירים הנעים בין 38 שקל לפסטה ל־58 שקל להמבורגר עמוס תוספות, או למנה של חזה עוף ממולא בגבינה צהובה ועטוף בבייקון.

 

בחרנו בהמבורגר האמריקאי של אוונגרד (39 שקל), שכבר יש לו מועדון מעריצים במסעדת האם. ההמבורגר, 250 גרם בשר בקר בטחינה גסה, הוגש בפשטות בלחמנייה עם חסה, עגבנייה ובצל, והיה טוב מאוד. הבשר היה איכותי, והוא נצלה במדויק לדרגת מדיום. אם תחשקו ללוות אותו בצ'יפס, תצטרכו לשלם 15 שקל נוספים.

 

מנה של פיש אנד צ'יפס (44 שקל) כללה שלוש פרוסות דג. אלה צופו בפצפוצי אורז, שהניבו ציפוי פריך במיוחד, טוגנו עד הזהבה והוגשו על ערימה של צ'יפס בתוך מסננת נירוסטה קטנה עטופה בנייר שעווה. למרות דרך ההגשה החיננית והפריכות המבורכת, הדג שממנו הוכן המנה, קט פיש (שפמנון), היה שמנוני מדי ואינו חומר הגלם האופטימלי להכנתה. הוא נעשה פופולרי בשל מחירו הזול, אבל במקרה זה עדיף לדבוק בגרסה האנגלית, שמשתמשת בדג קוד, לתוצאה עסיסית וטעימה יותר.

 

המבורגר באוונגרד. תוספת של של 15 שקל לצ'יפס המבורגר באוונגרד. תוספת של של 15 שקל לצ'יפס צילום: אלה סברדלוב קרן

 

הדיל העסקי של אוונגרד לא מספק ארוחת גורמה, אבל המחיר משתלם, ונראה שהמוניטין שיצאו להמבורגרים שלהם מוצדקים. השירות הזריז והאפשרות ללוות את הארוחה בצפייה במשחק פוטבול אמריקאי בצהרי יום מתלבשים על המתחם במדויק, ומספקים הפוגה נעימה ומשביעה עבור אנשים שיום העבודה שלהם נמשך

הרבה אחריה.

 

שם: אוונגרד

ז'אנר: דיינר אמריקאי

מיקום: אבא אבן 10 הרצליה פיתוח, טל': 09-9726188

התחככות: אנשים עם תגים

חניה: בחניון הבניין, בחינם ללקוחות המסעדה

מחיר העסקית: 38–58 שקל, או 10% הנחה על התפריט הרגיל, א'־ה', 12:00–16:00

שירות: צעיר וזריז

נגישות נכים: יש, ויש שירותי נכים

כשרות: אין

שורה תחתונה: המבורגר ופוטבול אמריקאי בחבילה אחת

בטל שלח
    לכל התגובות
    x