מה מתבשל: מסעדת השף החדשה
עד ששף סהר רפאל יקבל את המסעדה באילת שבה זכה בתוכנית "המטבח", הוא פותח אחרת בתימורים. וגם: ל־R.D.B עוד אין שף אבל יש שם חדש - פושקין, ויפו מסתגלת למיתון
עד שתיפתח באילת המסעדה שהובטחה לשף סהר רפאל, זוכה התוכנית "המטבח", הוא פותח מסעדה במושב תימורים שבדרום עם יפרח ארצי ודני כץ, הבעלים של מסעדת כרמים בצומת סגולה. מסעדת כדיתא החדשה תגיש תפריט ים־תיכוני כשר במחירים סבירים. בראשונות: פלאפל טלה (32 שקל), שקדי עגל ופטריות על קרם ארטישוק (41 שקל), סלט כדיתא (41 שקל). בעיקריות: צלעות טלה על קרם תפוחי אדמה בקונפי שאלוט ויין אדום (52 שקל), פילה סלמון על קרם שורשים (81 שקל) ועוד. מושב תימורים, טל': 1-700-505856.
משנה שם
מסעדת R.D.B, שהחזיקה מעמד רק זמן קצר, תחליף את שמה לפושקין, והיא אמורה להיפתח אחרי שיושלמו בה השיפוצים. את הקוסנפט הגדירו מקורבים לצלחת כ“משהו בין הרברט סמואל למסה". קהל היעד: אוליגרכים. נציגי הבעלים, אלכסנדר זכרנקו, יצאו לפריז בניסיון לגייס שף שיעניק למקום מכישרונו ומזוהרו.
אין כמו יפו
שתי מסעדות יפואיות מתאימות את עצמן לימי מיתון. יועזר בר יין הוותיקה חונכת מנות מוקטנות במחירים של 30–50 שקל, בהן ריאט של חזיר וברווז, נקניקיית בודן נואר בבצק עלים ופולנטה מתירס טרי עם ביצה עלומה וכמהין. כמו כן תחול הנחה של 20% על כל התפריט והמשקאות עד השעה 19:00. גם כל בקבוקי היין, כולל היקרים ביותר, יוצעו מעתה בהנחה של 20% בכל שעות הפעילות, לטובת מי שרוצה להתנחם גם בימים קשים ביין משובח. רחוב יועזר 2, כיכר השעון, יפו, טל': 03-6839115.
בג'אפה בר של השף ניר צוק מוצע תפריט טעימות חדש, הכולל עשר מנות קטנות ולחמניות הבית, תמורת 89 שקל לסועד. בין המנות בתפריט, שיוגש בימים שני־שבת משעה 18:00, סלט בורגול אדום, ראשי קלמארי באטריות שעועית, ספריבס, קרפצ'ו דג, נקניקיית בשר וצלפים ומרק עדשים חורפי. רחוב הצורפים 14 יפו, טל':03-5184668.