רשת רולדין מקימה מפעל ללחמים בהשקעה של 15 מיליון שקל
המפעל שבנייתו החלה לפני שנה מוקם על שטח של 1,500 מ”ר בסמוך למפעל המאפים ולמרלו”ג שהקימה החברה אשתקד. במפעל ייוצרובאגטים, לחמניות וסוגים נוספים של לחמים
רשת הקונדיטוריות רולדין מרחיבה את תחום הלחמים. לכלכליסט נודע כי רולדין פותחת מפעל ייעודי ללחמי מחמצת בקדימה.
המפעל שבנייתו החלה לפני שנה מוקם על שטח של 1,500 מ”ר בסמוך למפעל המאפים ולמרלו”ג שהקימה החברה בשנה שעברה. בהקמת המפעל השקיעה רולדין כ־15 מיליון שקל, אך הוא חלק ממתחם גדול הרבה יותר.
לפני שנתיים וחצי רכשה רולדין קרקע בקדימה בשטח 9 דונם, מתוכם 5,500 מ”ר שטח בנוי. על 2,200 מ”ר הקימה החברה מרלו”ג ועל 1,500 מ”ר נוספים מוקם מפעל הלחמים. לרולדין שטח מסחרי סמוך, שבחלקו הוא מפעל המאפים הוותיק ובחלקו מרכז מבקרים. הקמת מפעל הלחמים נועדה לחזק את הפעילות של רולדין בתחום הלחמים.
לצורך הרחבת הפעילות רכשה החברה קווי ייצור ותנורי אבן ללחמי מחמצת בטכנולוגיה חדשנית מצרפת וגרמניה. במפעל ייוצרו גם באגטים, לחמניות וסוגים נוספים של לחמים. בתוך כך, רולדין מרחיבה את סניפי רשת הקונדיטוריות בקונספט חדש שעיצב עבורה המעצב ירון טל.
כיום הרשת מונה 93 סניפים, ועד סוף השנה צפויה למנות מעל 100 סניפים. במהלך שנת הקורונה פתחה הרשת חמישה סניפים, והיא חתמה על חוזים לפתיחת שבעה סניפים נוספים עד סוף השנה. בחמש השנים האחרונות החלה רולדין לשנות את סניפי בתי הקפה שלה לקונדיטוריות, ומה שהיה בעבר מקומות הסעדה עם מלצרים הוחלף בסניפים קטנים שמבוססים על קנייה במקום.