$
הייטק והון סיכון

אפסגון הישראלית גייסה 10 מיליון דולר

גיוס זה יאפשר לסטארט-אפ המנטר תקלות באפליקציות מבוססות טכנולוגיות ענן, להאיץ את פיתוחם של יכולות נוספות על גביי הפלטפורמה. לחברה כ-40 עובדים הפרוסים בניו יורק, סן פרנסיסקו ותל אביב

מאיר אורבך 09:5922.07.20
חברת הסטארט-אפ הישראלית אפסגון (Epsagon) השלימה גיוס של כ-10 מיליון דולר מקרן הון הסיכון DTCP שמשלים את סך גיוסיה לכ-30 מיליון דולר. החברה מפתחת מוצרי תוכנה כשירות (SaaS) לניטור שירותי ענן – בדגש על ניטור וזיהוי תקלות באפליקציות מבוססות טכנולוגיות ענן. מלבד DTCP, עם משקיעי החברה נמנות גם הקרנות USVP, Lightspeed Venture Partners, ו-StageOne Ventures.

 

השקעה זו נעשית מתוך קרן ההון-סיכון השנייה של DTCP Venture and Growth fund II ,DTCP, המשקיעה בחברות המפתחות מוצרי תוכנה-כשירות לעסקים (Enterprise Software-as-a-Service), ומתמקדת בהאצת צמיחתם של חברות אלו לשווקים בין-לאומיים.

 

אפסגון הוקמה ב-2017 על ידי ניצן שפירא ורן רבנזפט ומונה כיום כ-40 עובדים במשרדים בניו יורק, סן פרנסיסקו ותל אביב. ניצן שפירא, מנכ"ל אפסגון ושותף מייסד, התייחס לגיוס: "אנו נרגשים משילוב הכוחות עם DTCP. נוכחותה הגלובלית, המומחיות העמוקה שלה בשווקי הענן ו- SaaS, תתרום רבות לאפסגון בדרכה להפוך לפלטפורמת ניטור ביצועי אפליקציות Micro-Services מובילה בעולם. גיוס זה יאפשר להאיץ את פיתוחם של יכולות נוספות על גביי הפלטפורמה כמו גם לחדור לשווקים גאוגרפיים נוספים".

מייסדי Epsagon רן רבנזפט וניצן שפירא מייסדי Epsagon רן רבנזפט וניצן שפירא צילום: יח"צ

 

"אפסגון נבנתה עבור אנשי פיתוח בידי אנשי פיתוח המבינים לעומק את האתגרים שבבניית אפליקציות מודרניות בסביבת ענן מבוזרת ועל גבי מיקרו-שירותים" אמרה אירית קהאן, המנהלת את השקעותיה של DTCP בישראל, "אפסגון נבדלת מהתחרות בכך שהיא מנגישה ללקוחותיה את מכלול המידע המגיע מה- Payload", כמו גם מהטמעה אוטומטית ומהירה של מוצריה. יכולות אלו מאפשרות לארגונים לראות ערך רב כבר מהרגע הראשון".

 

פלטפורמת ה-Applied Observability שפיתחה החברה מאפשרת לצוותי פיתוח לזהות, לתחקר, ולפתור בעיות במהירות באפליקציות ענן ומיקרו שירותים מבוזרים. פלטפורמה זו מייעלת את היכולות של צוותי פיתוח ומחקר ומקצרת את הזמן לפתרון תקלות בקוד ב-90%. אפסגון מאפשרת לארגונים לאמץ טכנולוגיות פיתוח תוכנה מתקדמות, כגון מיקרו-שירותים בסביבות ענן מבוזרות, בביטחון מלא וללא חשש מפגיעה בשירות ובתפקוד של אותם אפליקציות".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x