$
משפט

חברת ארגון חתונות קרסה סופית, עשרות יאבדו את כספם

לא נמצא משקיע שיפעיל את חברת איזי טו ווד, שנקלעה לחובות; המנהל המיוחד ביקש מבית המשפט לאשר את מכירת הציוד, סימן המסחר ואתרי האינטרנט של החברה

ליטל דוברוביצקי 08:2227.05.19

לא אותר משקיע שיוכל להפעיל את חברת ארגון החתונות איזי טו ווד. המשמעות היא כי עשרות הזוגות שכבר שילמו מקדמות לחברה כדי שתארגן את חתונתם יוגדרו כנושים רגילים, וספק גדול אם הם יקבלו את כספם או חלקו בחזרה.

 

המנהל המיוחד של חברת ארגון החתונות, עו"ד גונן קסטנבאום, ביקש ביום חמישי את אישורו של בית משפט למכור את סימן המסחר "איזי ווד" לרבות אתרי האינטרנט של החברה, תיבות דוא"ל, בלוג ודפים ברשתות החברתיות תמורת 75 אלף שקל. המציעות הן הדר גרינברג ועינת סיידן. המנהל המיוחד סבור כי בנסיבות הקיימות, ומשלא הוגשה עד כה הצעה אחרת לרכישת נכסי החברה, יש לאשר את ההסכם כדי להיטיב עם נושי החברה.

 

 

 צילום: Pexels

 

עוד ביקש עו"ד קסטנבאום להתקשר עם חברת סמוראי סחר לרכישת כל ציוד החברה (מטלטלין שאינם מחוברים) בסך 50 אלף שקל. זו ההצעה היחידה שהוגשה לרכישת הציוד.

 

בחודש דצמבר האחרון מינה נשיא בית המשפט המחוזי בתל־אביב, השופט איתן אורנשטיין, את עו"ד קסטנבאום למפרק זמני לאיזי טו ווד. החברה הוקמה בשנת 2005 על ידי מנהלה, עמית בר־ציון. מאז הקמתה עסקה איזי טו ווד בתחום הניהול והארגון של חתונות. המודל העסקי של איזי טו ווד היה לעניין בני זוג שאינם רוצים לארגן חתונה או שאין ביכולתם לעשות זאת, על שלל הסידורים והארגונים הכרוכים בכך, לבצע בעבורם את כל הסידורים הארגוניים הנדרשים ולגבש הצעת מחיר סופית בעבור חבילת חתונה.

 

עו"ד גונן קסטנבאום מסר בתגובה: "איזי טו ווד הגיעה לשלב הפירוק (חדלות פירעון), כאשר פעילות החתונות העתידית שנותרה לתפעל לאחר גביית מקדמות בעבר גירעונית ב־3.5 מיליון שקל.

 

"במצב הזה לא אותר משקיע שהסכים לקחת על עצמו את הפעלת החברה כעסק חי, ולהזרים 3.5 מיליון שקל כדי לאפשר את קיום החתונות העתידיות. נותר למנהל המיוחד למכור את נכסי החברות (מוניטין, סימן מסחר, אתרי אינטרנט, ציוד ועוד)".

 

טרם ניתנה החלטת בית המשפט.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x