אסם מפצלת את חטיבת המזון ומגייסת מנהלת משסטוביץ
מנכ"ל אסם החדש, אבי בן אסייג, ייכנס לתפקיד החדש בעוד שבוע אך כבר החל בארגון מחדש בחטיבת המזון שתחולק לחטיבת מזון יבש וחטיבת מזון מצונן וקפוא
כשבוע לפני כניסתו לתפקיד באופן רשמי, מבצע אבי בן אסייג, מנכ"ל אסם הנכנס, רה ארגון בחטיבת המזון. בן אסיייג מפצל את חטיבת המזון שבראשה עמד עד כה לשתי חטיבות מתמחות: חטיבת מזון יבש וחטיבת מזון מצונן וקפוא. פיצול החטיבה מוסבר במענה לצורך במיקוד ניהולי בקטגוריות השונות.
- מנכ"ל אסם לעובדים: ההשקעה בארץ תגדל
- אסם מעבירה לאוקראינה את הניהול הפיננסי
- מנכ"ל אסם איציק צאיג פורש, במקומו יתמנה אבי בן אסייג
בנוסף בן אסייג מגייס לאחד התפקידים הבכירים מנהלת מחוץ לארגון ולא מקדם גורם פנים ארגוני. לתפקיד מנהלת חטיבת מזון מצונן וקפוא שתכלול את צבר, טבעול ובונז'ור. גייס בן אסייג את סתיו יואלי, שניהלה בשבע השנים האחרונות את חטיבת הבריאות בחברת שסטוביץ. יואלי החלה את דרכה המקצועית באסם בשנת 2001 כמנהלת תחום ביחידה הקולינרית, ובמשך תקופה של 11 שנים מילאה שורה של תפקידים: מנהלת שיווק מאפה, מנהלת שיווק בחטיבה הקולינארית ומנהלת שוק באסם סחר. לאחר מכן עזבה לשסטוביץ, וכעת תשוב לחברה.
לתפקיד מנהלת חטיבת המזון היבש מונתה ליאת קידר-פייגין שהצטרפה לאסם בשנת 2011 כמנהלת השיווק של טבעול. לאחר שנתיים, מונתה למנהלת פעילות החטיפים. בשנה וחצי האחרונות ניהלה ליאת את הפעילות הקולינרית.
כזכור, לפני כחודשיים הודיע איציק צאיג מנכ"ל אסם ב-6 השנים האחרונות כי החליט לעזוב את תפקידו. כמחליפו נבחר אבי בן אסייג, המשנה למנכ"ל מאז 2015. צאיג יסיים את תפקידו בעוד כשבוע וישאר יועץ לבן אסייג שלושה חודשים נוספים עד תחילת 2019.
לפני כחודשיים נחשף ב"כלכליסט" כי נסטלה החליטה להעביר לאוקראינה את הניהול הפיננסי של אסם. במסגרת זאת נערכת החברה לפיטורי 30-25 עובדים ממחלקת הנהלת חשבונות המונה כ-50 עובדים. קודם לצעד זה החברה סגרה את מחלקת הביקורת ואת מרכז הפיתוח בשדרות. באסם הסבירו כי היות ואסם הפכה מחברה ציבורית לחברה פרטית, התייתר הצורך ביחידה ביקורת נפרדת והצוות, המונה פועל כחלק מהמחלקה הכלכלית.