$
פרסום ושיווק

אחיו הצעיר של יו"ר זוגלובק ינהל עבור החברה מעדניית בשרים

זוגלובק השקיעה כמיליון שקל בהסבת החנות בנהריה למעדנייה. זו תרכוש את הבשר מחברת מיטמרקט שמתמחה באספקה למסעדות יוקרה

נורית קדוש 07:5515.05.18

משפחת זוגלובק מנסה לחדור לתחום הקמעונאות. ל”כלכליסט” נודע כי דני זוגלובק, אחיו הצעיר של מנכ”ל ויו”ר החברה אלי זוגלובק, חוזר לעסק המשפחתי ופותח מעדניית בשרים תחת השם זוגלובק בנהריה. מדובר בשטח עליו פעלה חנות המפעל של החברה, שהוקמה לפני 81 שנים. זוגלובק השקיעה כמיליון שקל בהסבת החנות למעדנייה.

 

 

 

המעדנייה תרכוש את הבשר מחברת מיטמרקט שמתמחה באספקה למסעדות יוקרה, בשיתוף פעולה עם ארגון מגדלי בקר ישראלי שבראשו עומרי שרון והמעניק למעדניה תעודה המאשרת שהבשר שלה הוא בשר בקר ישראלי. דני זוגלובק (46) בעבר עבד גם בחברה כמנהל רכש (בשנים 1995–2005) אולם בשנים האחרונות ניהל רשת מכוני כושר בנהריה. זוגלובק חוזר כעת ל”עסק המשפחתי” על מנת לנהל את המעדנייה.

 

 

אלי זוגלובק אלי זוגלובק צילום: אלעד גרשגורן

 

הטלטלה שעברה זוגלובק בעקבות אזהרת ארגון הבריאות העולמי כי בשר מעובד מסכן את הבריאות ועלול גרום לסרטן, הובילה אותה לאחרונה לחדור גם לתחום המזון הטבעוני ולהרחיב פעילותה כייבואנית ולא יצרנית מקומית כבעבר. החברה השקיעה 2.5 מיליון שקל בסדרת מוצרים טבעוניים, אותם היא מייבאת מהולנד. מדובר בפיתוח ישראלי, שיופץ בשלב הראשון בישראל ובעתיד גם לצפון אמריקה ואירופה.

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x