נותן בגלוטן: לחמים אהובים במיוחד
אחרי שבוע ומשהו של מצות אפשר לקנות אותנו אפילו בלחם אחיד. אבל הלחם כבר מזמן לא אחיד, ומאפיות בכל הארץ עמלות על לחמים כמה שיותר טעימים ומיוחדים. הנה תשעה מהאהובים שבהם
לחמנינה: סלק
לחם מ־50% קמח מלא עם סלק טרי אפוי, זרעי כוסברה, שמן זית ודבש. בסניפי לחמנינה.
מחיר: 22 שקל
יעקבס: כוסמת
לחם מ־60% קמח כוסמין מלא ו־40% קמח כוסמת. בחנות מחלבת יעקבס אגדת לחם, מושב כפר הרא"ה. מחיר: 22 שקל
ג'ייקובס: דני דגנים
לחם מתקתק מתערובת של קמחים (סמולינה, שיפון מלא וחיטה מלאה) עם זרעי פשתן, שומשום מלא וגרעיני חמנייה. בסניפי ג'ייקובס ברמת השרון ובקריית אונו. מחיר: 24 שקל
שולה: זרעים ודגנים
לחם מחמצת אורגני עם שיבולת שועל, פשתן, גרעיני חמנייה, סילאן ומלח. להזמנות: 6773050־054.
מחיר: 25 שקל
תשבי: תה ירוק
תה ירוק ולוונדר עם זרעי פשתן מקמח T80 (סמי קומפלט). במתחם תשבי, כביש 652, בין זכרון יעקב לבנימינה.
מחיר: 27 שקל
לחם גל: צנובר וגבינת עזים
לחם שאור ממחמצת עם צנובר וגבינת עזים. מאפיית לחם גל, שדרות מוריה 3 חיפה.
מחיר: 25 שקל.
ארטיזן: שוקולד
לחם שוקולד איטלקי במילוי שברי שוקולד משובח. בסניפי לחם ארטיזן.
מחיר: 22 שקל
לה פרינה: לחם תאנים
לחם מחמצת מקמח לבן ותאנים מיובשות. בסניפי לה פרינה.
מחיר: 19 שקל
לחמים: זיתים וטפנד
לחם פוגאס מבצק של בגט עם זיתי סנטה וטפנד זיתים שחורים. בסניפי לחמים.
מחיר: 25 שקל