$
אוכל

5 קינוחים חדשים וקרירים

מרק פירות מרענן, פאי חמצמץ וגלידה עם פופקורן ועוגיות בהשראה ניו־יורקית. "כלכליסט" מציג מנות אחרונות (ולא נורא יקרות) בטמפרטורה נמוכה

גלי וולוצקי 11:1711.08.11

1. פורטרהאוס, תל מונד: פאי לימון עם סורבה פירות. הפאי החמצמץ החדש מוגש לצד סורבה פירות טריים לתוספת רעננות, ויוצר קינוח קליל שאפשר לאכול גם אחרי ארוחת בשר כבדה.

פרטים: 38 שקל, אזור התעשייה תל מונד.

 

פורטרהאוס, תל מונד פורטרהאוס, תל מונד

 

2. בראסרי, עין כרם, ירושלים: סאנדיי פופקורן. מסעדת הבראסרי החדשה בעין כרם מגישה את הקינוח האמריקאי הזה בהשראת מסעדת ABC הידועה מניו יורק. הוא כולל גלידה וניל עם פופקורן מקורמל, בוטנים, עוגיית שוקולד צ'יפס בגודל אקסטרה לארג' ורוטב שוקולד. לא ממש קליל - אבל קריר וקיצי.

פרטים: 34 שקל, המעין 15.

 

בראסרי, עין כרם, ירושלים בראסרי, עין כרם, ירושלים צילום: מיקי אלון

 

3. פרידה קאלו, תל אביב: קרם שוקולד לבן עם מרק פירות העונה. במסעדה הלטינית פרידה קאלו רקח השף יואב בלימן קינוח חדש המורכב מקרם שוקולד לבן על מצע בצק פריך, עם מרק פירות קיצי לצדו.

פרטים: 33 שקל, לילנבלום 43, תל אביב.

 

פרידה קאלו, תל אביב פרידה קאלו, תל אביב

 

4. סקאלה, ירושלים: סורבה תוצרת בית. הסורבה הוא האופציה הכי מקררת והוא זמין כמעט בכל מסעדה. במסעדת סקאלה רוקח השף אור ירושלמי סורבטים מפירות טריים, מגיש אותם על פיסטוק כתוש ומעטר בתפוז ובתפוח מיובשים, בטוויל סוכר ובפרחי מאכל.

פרטים: 40 שקל, מלון מצודת דוד, דוד המלך 7.

 

סקאלה, ירושלים סקאלה, ירושלים

 

5. מזללה, תל אביב: מרק פירות קר. קינוח קליל ואלגנטי, עם הטעמים הכי קיציים שיש: מרק פסיפלורה וחלב קוקוס עם פניני טפיוקה, פירות קיץ וסורבה פינה קולדה, מעוטר בטוויל פסיפלורה.

פרטים: 36 שקל, נחלת בנימין 57.

 

 

מזללה, תל אביב מזללה, תל אביב צילום: אוראל כהן

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x