מסימני סוף המיתון באוכל: "אנשים נרגעו מהפאניקה ומתחילים לחזור לנורמליות"
הענף הגיב במהירות למשבר והציע דילים נדיבים. שף קלואליס: "אני שוב מוציא מהמטבח מנות של 260-200 שקל"
הארוחות העסקיות המוגשות לאורך כל היום והדילים הנדיבים מדברים בעד עצמם: ענף המסעדות הגיב במהירות למשבר הכלכלי. הדעות חלוקות אם הענף כבר יצא מהמיתון.
ויקטור גלוגר, השף ומבעלי מסעדת קלואליס ברמת גן, אופטימי: "אצלי המבחן פשוט. לפני המיתון הבאתי כמויות של חומרי
השף חיים כהן, הבעלים של מסעדת דיקסי, מודאג: "אני אמנם רואה יציאה מהפאניקה של תחילת המיתון, אבל עדיין לא בטוח שזו התאוששות. אני לא רואה את המספר העצום של מסעדות חדשות שנפתחות, בקצב שראינו לפני המיתון". גם שוקי גולדשטיין, מבעלי רשת פאפאגיו, פסימי: "המיתון יהיה כאן עוד זמן רב. יש ירידה של 20%–30% במחזורים, וכל עלייה היא עונתית בלבד. המסעדות מציעות דילים לא הגיוניים, זה לא סימן להתאוששות".