חדשות האוכל: יינות ומרגריטת הבית
צפרה עורכת מחווה לצ'ימיצ'נגה, בבסטה מחליפים את תפריט היינות ורשת של פאסט פוד מרוקאי יוצאת לדרך
נכנס יין יצא יין.
בימים ראשון ושני הקרובים ייערכו חילופי משמרות בתפריט היינות של הבסטה, והסועדים יוכלו ליהנות מהנחות של 40%–50% על כל היינות הנכנסים והיוצאים מן התפריט.
עם היינות שמהם נפרדים נמנים קרוסו 2005, שיימכר ב־60 שקל במקום 109 שקל לבקבוק, 20 שקל במקום 37 לכוס; נביולו די אלבה של רינאלדי 2006 ב־60 שקל במקום 114 לבקבוק, 20 שקל במקום 39 לכוס; פיאמונטה רוארו ארנז 2007 ב־60 שקל במקום 112 לבקבוק, 20 שקל במקום 38 לכוס; ורוזה של מרקז דה קסרס 2007 ב־49 שקל במקום 89 לבקבוק, 16 שקל במקום 29 לכוס. את אלו תחליף נבחרת חדשה של יינות מאיטליה, ספרד, ישראל וצרפת, שיימכרו בתקופת המבצע בהנחות דומות. ליד היין, מבחר של מנות חדשות: טורטליני ארטישוק ב־69 שקל, פלמידה לבנה בעישון ביתי ב־59 שקל, צלעות חזיר מעושנות ב־89 שקל, פול ירוק בלדי עם לימון כבוש ב־32 שקל, בורקס של שקדי עגל וחלמון של חופש ב־89 שקל ועוד. פרטים: השומר 4 תל אביב.
פאסט פוד מרוקאי. השף גיא פרץ ושותפו שמעון בוחבוט יפתחו ביום ראשון הקרוב סניף ראשון של מרקש אקספרס, שמתעתדת להפוך לרשת פאסט פוד מרוקאי. ברשת יימכרו שני מוצרים עיקריים: האחד כריך מרוקאי עם קבבים מיוחדים וסלטים, והשני קוסקוס שיימכר בטאג'ין חד־פעמי שיכול לשמש גם בטייק אוויי. ניתן יהיה לאכול בסניף או להזמין משלוח, בשלב ראשון בתל אביב בלבד. "בשנה הקרובה נפתח עוד שישה
סניפים של מרקש אקספרס. סגרנו הסכמים עם זכיינים. בשנה הבאה אנחנו מקווים להתרחב גם לחו"ל - גם שם כבר נחתמו הסכמים עם זכיינים מקומיים", מספר פרץ. פרטים: קרליבך 14 תל אביב.