מהמלך צ'ארלס ועד למעצב אלבר אלבז: על מה דיברנו השבוע בתרבות
מהמלך צ'ארלס ועד למעצב אלבר אלבז: על מה דיברנו השבוע בתרבות
וגם: לתום מעוז ואייל פרויינד ממאפיית "ווילד ברד" בתל אביב לוקח 48 שעות לייצר כיכר לחם, סטלה מקרטני משיקה קו מוצרים ירוק, המרוץ ביוון שגבה חיים מספורטאים וראיון עם המפיקות הבינלאומיות שרון הראל ומאיה אמסלם שמעלות ב־HOT את הסדרה החדשה "בוגד"
"אם וודי אלן היה בא אלינו היום היינו חושבות פעמיים". ראיון עם המפיקות הבינלאומיות שרון הראל ומאיה אמסלם שמעלות ב־HOT את הסדרה החדשה "בוגד" וחושפות את השינוי שעבר על התעשייה.
צ'ארלס השלישי - מלך הקומדיה. במשך שנים היה הנסיך צ'ארלס שק החבטות של כותבי הסאטירה בעולם. לא נראה שהתרבות הפופולרית תהיה סלחנית יותר אליו עכשיו, כשסוף סוף נהיה למלך.
"הלחם שולט בנו, לא אנחנו בו". לתום מעוז ואייל פרויינד ממאפיית "ווילד ברד" בתל אביב לוקח 48 שעות לייצר כל כיכר לחם אבל התוצאה מופלאה ויוצאת דופן.
מעט מדי, יקר מדי. מושיקו גמליאלי הוא שף מוכשר עם אוכל מצוין, אך המסעדה החדשה שלו רדלר נוטה לשמרנות, המנות בה כבדות ומזעריות, ובעיקר יקרות באופן שערורייתי.
בעקבות אלבר אלבז. בתערוכה חדשה ומרגשת במוזיאון העיצוב בחולון חוזרת האוצרת יערה קידר אל תחנות חייו של המעצב הכי מצליח שיצא מפה.