אשחר בן שטרית תמיד חיפש את הסטייק המושלם, ואז ביום אחד הוא עבר מהפך והחליט שהוא לא נוגע יותר בסטייק מהחי אלא ממציא את הסטייק מחדש. יחד עם חבר ועזרה של אנשי אקדמיה ומהנדסי מזון הוא עבד שנה בבית שלו על בשר שמורכב מחלבונים ושומנים מהחי והאבטיפוס הזה היה ההתחלה של רידיפיין מיט - חברה שגייסה עד היום 200 מיליון דולר ושאת המוצרים שלה אתם יכולים למצוא בסופרים ומסעדות בישראל ואירופה. פרק מעורר תיאבון עם יזם שמאמין שמישראל יכולה לקום חברת הבשר הגדולה בעולם