סגור
איך הופכים שמרים לחלבוני על?
30 דקות
30 דקותאיך הופכים שמרים לחלבוני על?
שירות כלכליסט |
11:23 | 22.09.24

בועז נוי חבר בשנת 2014 לקבוצת מדענים שמצאו שיטת התססה של שמרים המאפשרת להם ליצור חומרי גלם לתעשיית המזון. ככה באה לעולם נקסטפרם, ונכון להיום הטכנולוגיה שלהם מייצרת מגוון מוצרים, ביניהם חלבונים המשמשים לתעשיית תוספי המזון ובעיקר לעולם תחליפי המזון הטבעוניים. פרק על עולם הפודטק, על ההנפקה שלהם בבורסה בת"א ועל המסע האישי של בועז שהפך אותו לא רק ליזם בתחום הכי צומח בעולם המזון, אלא גם לטבעוני בעצמו

פודקאסטים אחרונים
30 דקות
לעשות אקזיט בזמן מלחמהשירות כלכליסט 24.11.2024
30 דקות
מעבודת סטודנט לניהול מרכז מו"פ של מאות עובדיםשירות כלכליסט 17.11.2024
30 דקות
המאנדיי של הסייברשירות כלכליסט 10.11.2024
30 דקות
הסטארט-אפ שמדפיס סטייקיםשירות כלכליסט 03.11.2024
30 דקות
האיש שאמר לא ל-600 מיליון דולרשירות כלכליסט 27.10.2024
30 דקות
"שבעה באוקטובר דחף אותי לבנות ענקית קונסיומר ישראלית"שירות כלכליסט 20.10.2024
30 דקות
השקעות הון סיכון בתקופה מאתגרתשירות כלכליסט 13.10.2024
30 דקות
המנכ״ל שכמעט לא חזר מעזהשירות כלכליסט 07.10.2024