גלי ירום מילאה תפקידי הנהלה בכירים בתנובה ובטרה, עזבה את העולם התאגידי והצטרפה כמנכ"לית ומייסדת שותפה לסטארט-אפ צעיר בשם בטר ג׳וס, שצמח בחממת הפודטק של שטראוס. בטר ג׳וס פיתחה אנזימים שמפחיתים את הסוכרים שיש במיצים טבעיים, כמו מיץ תפוזים או ענבים, עד לרמה של 80%, מה שמאפשר ליצרני המשקאות הגדולים בעולם להשיק משקאות חדשים בלי להתפשר על הוויטמינים ושאר הרכיבים התזונתיים. שיחה על הפודטק הישראלי בתקופת מלחמה, על התוכניות שלהם לעמוד מאחורי מוצרים בריאים יותר שיופיעו על מדפי המרכולים בעולם בשנים הקרובות, ועל פרויקט ההנצחה שהם לקחו על עצמם, כחלק מהיוזמה שמוביל יזהר שי, שר המדע לשעבר ששכל את בנו בשבעה באוקטובר