סגור
גלי ירום מוציאה את הסוכר ממיץ התפוזים
30 דקות
30 דקותגלי ירום מוציאה את הסוכר ממיץ התפוזים
שירות כלכליסט |
10:26 | 08.12.24

גלי ירום מילאה תפקידי הנהלה בכירים בתנובה ובטרה, עזבה את העולם התאגידי והצטרפה כמנכ"לית ומייסדת שותפה לסטארט-אפ צעיר בשם בטר ג׳וס, שצמח בחממת הפודטק של שטראוס. בטר ג׳וס פיתחה אנזימים שמפחיתים את הסוכרים שיש במיצים טבעיים, כמו מיץ תפוזים או ענבים, עד לרמה של 80%, מה שמאפשר ליצרני המשקאות הגדולים בעולם להשיק משקאות חדשים בלי להתפשר על הוויטמינים ושאר הרכיבים התזונתיים. שיחה על הפודטק הישראלי בתקופת מלחמה, על התוכניות שלהם לעמוד מאחורי מוצרים בריאים יותר שיופיעו על מדפי המרכולים בעולם בשנים הקרובות, ועל פרויקט ההנצחה שהם לקחו על עצמם, כחלק מהיוזמה שמוביל יזהר שי, שר המדע לשעבר ששכל את בנו בשבעה באוקטובר

פודקאסטים אחרונים
30 דקות
כשהבורד תוקע ליזם סכין בגבשירות כלכליסט 01.12.2024
30 דקות
לעשות אקזיט בזמן מלחמהשירות כלכליסט 24.11.2024
30 דקות
מעבודת סטודנט לניהול מרכז מו"פ של מאות עובדיםשירות כלכליסט 17.11.2024
30 דקות
המאנדיי של הסייברשירות כלכליסט 10.11.2024
30 דקות
הסטארט-אפ שמדפיס סטייקיםשירות כלכליסט 03.11.2024
30 דקות
האיש שאמר לא ל-600 מיליון דולרשירות כלכליסט 27.10.2024
30 דקות
"שבעה באוקטובר דחף אותי לבנות ענקית קונסיומר ישראלית"שירות כלכליסט 20.10.2024
30 דקות
השקעות הון סיכון בתקופה מאתגרתשירות כלכליסט 13.10.2024