קסטרו מציבה יעד נמוך יותר יותר לבונוס של המנכ"לים; יעל אנדורן תיכנס לדירקטוריון
גבי ואתי רוטר יצטרכו לעמוד ביעד תשואה להון של 9% כדי לקבל בונוס - במקום 10% עד כה. במקביל ימונו לדירקטוריות מנכ"לית האוצר לשעבר יעל אנדורן, ואורנית קרביץ, שלעבר בכירה ברשות ני"ע
קסטרוזימנה היום (ו') אסיפת בעלי מניות לאישור הפחתה ברף הבונוס למנכ"לים המשותפים, גבי ואתי רוטר. זימון האסיפה פורסם בשעה 4:26 לפנות בוקר.
- השכנים נאים: הדוגמנית רותם סלע ובעלה יזם הנדל"ן רוטר רכשו דירה במגדל הגימנסיה בת"א ב־15 מיליון שקל
- קסטרו מתרחבת: רוכשת 50% מרשת אורבניקה ב-90 מיליון שקל
- מנכ"ל קסטרו: "נאלץ לעזוב קניון שלא נרוויח בו כסף"
במקביל, האסיפה תצטרך לאשר מינויים של שני דירקטוריות חדשות - יעל אנדורן, לשעבר מנכ"לית האוצר, וכיום שותפה בקרן מגוריט, וכן את אורנית קרביץ, לשעבר בכירה ברשות ניירות ערך וכיום יועצת לעסקים ושותפה לניהול קרן ההשקעות הסינית CMIG. קרביץ ואנדורן יחליפו את אמיר חייק ומורן מאירי, שישלימו השנה כהונה של 9 שנים כדח"ציות בחברה. לאחר מינויין יהיו בקסטרו שלוש דח"ציות - מה שיהפוך את הדירקטוריון לנשי יותר.
קנייה חזקה | קנייה | המתן | מכירה | מכירה חזקה |
כמו כן מציעה החברה להגדיל את עלות שכרו של יו"ר החברה, אמיר תמרי, לרף של עד 300 אלף שקל בשנה. עד כה עמדה עלות שכרו המקסימלית של תמרי על 200 אלף שקל בשנה.
גבי ואתי רוטר סיימו את 2016 עם שכר בעלות של 1.4 מיליון שקל כל אחד, לא כולל דמי שכירות שקיבלו מהרשת בהיקף של 1.2 מיליון שקל כל אחד. החברה דיווחה כי עלות שכרם עומדת על פי 20 מהשכר החציוני בחברה.
הבונוס לרוטרים נקבע על פי יעדים הנגזרים מהתשואה להון שמייצרת החברה. עד כה הרף המינימלי לחלוקת הבונוס עמד על תשואה להון של 10%. כעת מבקשים הרוטרים להפחית את היעד ל-9%.