תפרון: "חלק מטענות הדירקטור שהתפטר ריקות מתוכן"
רשות ני"ע דרשה הסברים בעקבות התפטרותו של מיכאל קורמן, ששימש 8 שנים דירקטור בחברה. ישי דוידי, דירקטור: "אין דרמה בהתפטרות"
כתוצאה מההודעה מעוררת השאלה, פנתה רשות ניירות ערך לחברה על מנת לקבל הסברים, ולפני זמן קצר פרסמה תפרון דיווח נוסף, בו הגיבה לטענותיו של קורמן. לדברי החברה, קורמן כבר התלונן בעבר על מערכת היחסים בין הדירקטוריון להנהלת החברה. כתוצאה מכך הקימה החברה ועדה מיוחדת שתבדוק את טענותיו. הוועדה מורכבת מחברי ועדת הביקורת (למעט קורמן), והיא כוללת את שני הדח"צים, שלושה דירקטורים נוספים, וכן יועץ משפטי חיצוני של החברה. לדברי החברה, הוועדה תפרסם את מסקנותיה בחודשיים הקרובים.
עוד מסרה הנהלת תפרון, כי חלק מהטענות שהועלו על ידי קורמן נבדקו ונמצאו כריקות מתוכן, אולם סירבה לומר האם דחיית טענות אלה הן אלה שהניעו את קורמן להתפטר דווקא כעת, טרם סיימה החברה את עבודתה. החברה וקורמן סירבו להגיב ולהתייחס לשאלה האם מדובר בפערים בתפיסה כיצד החברה, אשר עברה שינויים לאחרונה, צריכה להתנהל, או שמא מדובר במערכת יחסים עכורה במישור האישי, אל מול ההנהלה, ובעיקר אל מול גלברד.
תפרון נשלטת על ידי שותפות שהקימו קרן פימי, בראשות ישי דוידי, ומבטח שמיר, בראשות מאיר שמיר. היום מסר דוידי, המשמש כדירקטור בתפרון, כי "אין דרמה" במקרה ההתפטרות. חבר נוסף בדירקטוריון מסר כי יכול להיות שבשל העובדה שקורמן היה בעבר מנהל בחברה, הוא מוצא את ההתנהלות החדשה שלה כלא נכונה. אותו גורם מסר כי יחסי הדירקטוריון עם יעקב גלברד ועם המנכ"ל, עדי ליבנה, מצויינים.
החברה עברה בשנת 2008 התייעלות שכללה מספר צעדים קשים, ובהם פיטוריהם של 347 עובדים בחודש מרץ האחרון. מתוך מספר זה פוטרו 200 עובדים בישראל, והחברה הודיעה לאחרונה כי חלק גדול מפעילותה ינוהל על ידי חברה בת במצרים. החברה נסחרת בבורסה של תל אביב, וגם מעבר לדלפק בניו יורק, לאחר שנפלטה לאחרונה מה- NYSE, בשל שווי שוק נמוך.