מיכל אנסקי והשף עומר מילר יגישו תוכנית בערוץ האוכל
בתכנית "הכי טרי שיש" יסבירו השניים על חומרי גלם עונתיים וגם יבשלו יחד
התכנית "הכי טרי שיש", תעלה לשידור החל ב-15 במאי בערוץ האוכל ובשלב זה מצולמות
אנסקי, גסטרונומית, עיתונאית אוכל ומגישת טלוויזיה היא בעלת תואר ראשון בהיסטוריה וספרות מאוניברסיטת תל אביב. בעלת תואר שני, Master in Gastronomic Sciences and Quality Products, של האוניברסיטה למדעים גסטרונומיים של ארגון Slow Food העולמי. בשנה החולפת שפטה בתכנית "מאסטר שף" הישראלית לצידם של חיים כהן ואייל שני.
מילר הוא השף ושותף במסעדת "חדר האוכל" ומחבר הספר "בישול ישראלי".