30 דקות או פחות
הפחתת סוכר ודג מתורבת - החידושים של חממת הפוד-טק בקריית שמונה
נגה סלע-שלו, מנהלת חממת החדשנות "פרש-סטארט" מספרת על הפיתוחים בהם משקיעה החממה והאתגרים של התעשייה בישראל
השבוע בפודקאסט "30 דקות או פחות": נגה סלע-שלו מחפשת את מזון העתיד
נגה סלע-שלו התחילה את המסע שלה בעולם הפוד-טק בכלל במחלקת השיווק של תנובה - היא ניהלה מותגים כמו השף הלבן ואפילו את השיווק של הקוטג' הישן והטוב ואת קרטוני החלב המוכרים לכולם, עד שנקראה לנהל את אסטרטגיית החדשנות של קבוצת תנובה.
בחודשים האחרונים היא מנהלת את חממת החדשנות "פרש-סטארט", שיתוף פעולה בין תנובה, טמפו, רשות החדשנות ועוד גורמים מהתעשייה. לרגל שבוע הפוד-טק הישראלי שמתקיים החודש ומביא לישראל בכירים מעולם המזון והחדשנות, שוחחנו איתה על החברות שהיא מחפשת ובהן היא משקיעה - מפיתוחים להפחתת סוכר ועד חברה שמנסה לייצר בשר דג מתורבת כדי שהסושי שלכם לא יפגע באוכלוסיית הטונה כחולת הסנפיר בעולם.
דיברנו על האתגרים של התעשייה הצעירה הזו בישראל, איך משכנעים חברות להגיע עד קריית שמונה, שם ממוקמת החממה, וגם מתי לדעתה יופיע חד הקרן הישראלי הראשון בעולם הפוד-טק.
מראיין: אביב פרנקל, איש התקשורת וסטארט-אפיסט.