$
הייטק והון סיכון

אחרי 4 שנים ללא מימון חיצוני: סייברפיון הישראלית מגייסת 8 מיליון דולר

סבב הגיוס הובל על ידי הקרנות Team8 Capital ו-Hyperwise Ventures. הטכנולוגיה של סייברפיון מסייעת לארגונים להתמודד עם הגדלת החשיפה לאיומים הנובעת מצמיחה בשימוש בפתרנות טכנולוגיים חיצוניים של צד שלישי

הגר רבט 14:0013.10.20

חברת סייברפיון (Cyberpion), שפעלה כבוטסטראפ (ללא גיוס הון חיצוני) מאז הוקמה ב-2016 הודיעה היום (ג׳) על גיוס סיד של 8.25 מיליון דולר. את הסבב הובילו הקרנות Team8 Capital ו-Hyperwise Ventures ולקחו בו חלק מספר אנג׳לים, ביניהם גיורא ירון.

 

סייברפיון מפתחת פתרונות לאבטחת נכסי הארגון ותשתיות חיצוניות המקושרות אליהם. הפלטפורמה של החברה מאפשרת לצוותי אבטחה לזהות ולנטרל איומים חדשים הנובעים מנקודות תורפה בקישורים לנכסי תשתית מקוונים.

ד"ר נתנאל גלרנטר, מנכ"ל Cyberpion ד"ר נתנאל גלרנטר, מנכ"ל Cyberpion צילום: יח"צ

 

בשל הצמיחה בשימוש בפתרונות טכנולגיים חיצוניים על ידי ארגונים, נוצר אקוסיסטם הולך ומתרחב של משאבים, שברובם אינם מנוהלים ומפוקחים על ידי הארגון והופכים אותו למטרה פגיעה, הניתנת להשתלטות ולניצול לרעה על-ידי תוקפים. סייברפיון מתמקדת בגילוי קשת הנכסים הידועים והבלתי ידועים של הארגון, בביצוע הערכות אבטחה רציפות ובמתן התרעות בזמן אמת.

 

החברה הוקמה בידי ד"ר נתנאל גלרנטר (מנכ"ל) ואורי אנגלברג (VP R&D) ואליהם הצטרף כמייסד-שותף רן נחמיאס, שניהל בעבר את תחום אבטחת הענן בצ'ק פוינט, היה מנהל בכיר באקווה סקיוריטי וניהל את תחום אסטרטגיית האנטרפרייז במיקרוסופט.

 

ד"ר נתנאל גלרנטר, מייסד שותף ומנכ"ל החברה מסר לכלכליסט: "עד לסיבוב ההשקעה שמרנו על איזון כלכלי וגדלנו בהתאם להכנסות של החברה משורה של לקוחות משמעותיים בישראל, יפן, אירופה וארה"ב, כולל חברות Fortune 500 ו-Global 500. בתקופת הקורונה המערכות שלנו זיהו אלפי התקפות חדשות והיינו צריכים משאבים נוספים כדי לא לפספס את ההזדמנויות העסקיות שנוצרו עבורנו. הערך הגבוה, התמיכה שמעבר להון והניסיון שמביאות Team8 ו-Hyperwise VC , לצד האפשרות להאיץ תהליכים בעזרת הכסף, הביאו אותנו להחלטה על הגיוס הנוכחי״.

רן נחמיאס מייסד שותף ב-Cyberpion רן נחמיאס מייסד שותף ב-Cyberpion צילום: יח"צ

 

רן נחמיאס מסר: "סיכוני האבטחה הארגוניים כבר אינם מוגבלים לשערי חומת האש של הארגון. ניתן להשוות את האיומים להידבקות בנגיף הקורונה. למרות שכדאי לאתר את הווירוס במעגל המיידי של הנדבק, רמת ההדבקה ממשיכה וצומחת באופן מעריכי ככל שמביאים בחשבון אנשים במעגלי הקשר השני, השלישי והרביעי. סייברפיון מאתרת איומים בכל פתרונות צד ג' המקוונים והמחוברים לארגון, בחיבורים המשניים אליהם ובחיבורים במעגל השלישי. בדרך זאת, הטכנולוגיה מזהה חולשות באופן שיטתי ומנטרלת איומים שלא אותרו בעבר בתוך האקוסיסטם המקוון, הרחב והדינמי מאוד".

בטל שלח
    לכל התגובות
    x