צ'ק פוינט תמכור ללקוחותיה את פתרונות הסייבר של סימפליפיי הישראלית
שתי החברות הכריזו היום על שיתוף פעולה במסגרתו צ׳ק פוינט תציע לכלל לקוחותיה את הפלטפורמה של סימפליפי המאפשרת לצוותי הגנת הסייבר לייצר תהליכים אוטומטיים ומדידים. מנכ"ל סימפליפיי: "מגפת הקורונה האיצה את הביקוש לפתרונות שלנו"
- צ'ק פוינט: סמארטפונים עם מעבד של קוואלקום חשופים לפרצות אבטחה חמורות
- עובדי צ'ק פוינט הפסיקו לטוס בעולם והחברה עקפה את תחזית הרווח
- צ'ק פוינט: פרצה חמורה אפשרה להאקרים להתחזות לחברות ומשתמשים באפליקציית Zoom
החברה פועלת בתחום המכונה – SOAR (ראשי תיבות של Security Orchestration Automation and Response) ומספקת פלטפורמה שמאפשרת לצוותי הגנת סייבר, שטובעים במבול של "התראות" שעליהם לחקור, לייצר תהליכים אוטומטיים ומדידים המשלבים את שלל הכלים שעומדים לרשותם.
צוותי SOC (חמ״ל הגנה למתקפות סייבר) ברוב הארגונים מתקשים לזהות ולהגיב לאיומי סייבר ברשתות המורכבות שלהם עקב ריבוי התראות משלל כלים. במחקר שנערך לאחרונה*, 68% מהמשיבים טענו שמחצית מההתראות שהם מנתחים הינן התראות שווא. המשיבים ציינו שהאתגרים הגדולים ביותר שלהם הם ריבוי הפעולות הידניות הדרושות בניתוח ותגובה לאירועים (52%), זיהוי האירועים הקריטיים ביותר (52%) והצפה של התראות (51%).
לדברי עמוס שטרן, מנכ"ל ומייסד שותף של סימפליפיי. "מגפת הקורונה האיצה את הביקוש לפתרונות שלנו. צוותי הסייבר שעברו לעבודה מרחוק זקוקים יותר מתמיד ליכולת לשתף פעולה על פלטפורמה אחידה, ליצירת תהליכים עקביים ולבנייה מהירה של תהליכים שיתנו מענה לאיומים חדשים שצצים בתקופה זו".
לדברי ערן אורזל, ראש מערך המכירות האסטרטגיות והשותפויות הגלובליות בצ׳ק פוינט. "אנו שמחים לשתף פעולה עם סימפליפיי ולהציע יכולות SOAR לבסיס הלקוחות הגלובלי שלנו.