סוני מתקפלת: לא תפיץ את הסרט "ראיון סוף"
לאחר שההאקרים שפרצו לשרתי החברה איימו בפיגועי טרור כנגד כל בית קולנוע שיקרין את הסרט, רשתות הקולנוע ולבסוף גם החברה עצמה ביטלו את הבכורה. אין כעת כל תוכנית לשדר את הסרט באינטרנט או להפיצו ישירות ל-DVD
נסיגה טקטית לאחור: סוני הודיעה אמש (ד') שלא תפיץ לבסוף את הסרט "ראיון סוף" - זאת לאחר איומים ישירים לביצוע פיגועים בבית הקולנוע ביום הבכורה, ולאחר שחמשת רשתות הקולנוע הגדולות בארצות הברית הכריזו כי לא יציגו את הסרט. לאחר מכן, האולפנים הודיעו כי כרגע אין תוכניות להוציא את הסרט בכל מדיום אחר בזמן הקרוב, כולל VOD או DVD או בסטרימינג.
- חם מהתנור: הצצה ל-SmartWear, צמיד חכם ומודולרי של סוני
- תערוכת הסלולר הגדולה: סיכום יום הפתיחה
- אקספריה Z2: סוני מביאה את מסכי Bravia לסלולרי
עלילת הסרט, בכיכובם של סת' רוגן וג'יימס פרנקו, נסובה סביב נסיון התנקשות במנהיג צפון קוריאה קים ג'ונג און. "ראיון סוף" היה אמור לצאת ב-25 בדצמבר אבל נגנז לעת עתה לאחר שקבוצת ההאקרים Guardians of Peace שפרצה למחשבי סוני לפני מספר שבועות פרסמו באינטרנט איומים כי צופי הסרט עלולים להפגע כפי שנפגעו קורבנות הפיגוע במגדלי התאומים. "גורלם של מי שינסו להפיק הנאה מפעולת טרור יהיה מר. האנשים הללו דינם מוות. בקרוב יראה כל העולם איזה סרט נורא יצרה סוני פיקצ'רס. העולם יתמלא פחד. זכרו את ה-11 בספטמבר. אנו ממליצים לכם להתרחק מהמקומות בהם יוקרן הסרט כשזה יקרה", נכתב.
ההאקרים גם הדליפו בשבועות האחרונם שורה של סרטים חדשים, תסריטים, שלחו מיילים מאיימים למשפחות עובדי סוני וחשפו תכתובות מיילים אישיים של בכירים בחברה וכן מסמכים סודיים - הכל במטרה לגרום לחברה נזק תדמיתי וכלכלי.
למרות הודעת המשרד לבטחון המולדת כי לא ידוע לו על תוכניות ממשיות לביצוע פיגועי טרור בבתי קולנוע, העדיפו סוני ורשתות בתי הקולנוע לעצור את ההקרנות ואת מסע יחסי הציבור שאמור היה ללוות אותן - כולל ביטול הפרימרייה והשתתפות כוכבי הסרט בראיונות בתוכניות טלוויזיה ורדיו. ה-FBI, עם זאת, פרסם הודעה רשמית המזהירה את בתי הקולנוע וכל בתי העסק שקשורים בצורה כלשהי לסרט כי הם עלולים להיות קורבנות להתקפות סייבר.
ממשלת ארצות הברית מצביעה עכשיו באופן רשמי על ממשלת צפון קוריאה ככזאת שעומדת מאחורי ההתקפות, האיומים וקבוצת ההאקרים. בכירים בממשל אובמה העלו את הטענות בראיון ל"ניו יורק טיימס", ואמרו כי יש בידיהם ראיות מודיעיניות מוצקות למעורבות המשטר של קים ג'ונג און וכי בשלב זה מתלבטים בממשל האם לצאת נגדו ישירות באופן פומבי או לפעול בדרכים אחרות. בעוד שרבים העריכו כי צפון קוריאה מעורבת בפרשה, זאת הפעם הראשונה שהממשל האמריקאי מתבטא באופן רשמי בנושא. הממשל הצפון קוריאני מצידו הכחיש מעורבות בפרשה.
במתקפה על שרתי סוני, כך עולה מהחקירה הפדרלית בנושא, נעשה שימוש במחשבים נגועים בוירוסים בתאילנד, סינגפור, איטליה, בוליביה, פולין וקפריסין. העקבות שהתגלו במחשבים הובילו ליחידת סייבר עילית של ממשלת קוריאה המכונה "סוכנות 121", כאשר חוקרי הפרשה חושדים באפשרות שהקוריאנים חברו לגורמים בעלי אינטרסים מסחריים או אחרים לפגוע בסוני או כי יש להם חפרפרת בתוך החברה שסייעה להם בפריצה,