Meowchat: ווטסאפ לחובבי מין מזדמן
אפליקציית צ'ט חדשה מאפשרת להתכתב עם זרים מוחלטים בדומה לטינדר, על בסיס תחומי עניין או מיקום. בנוסף, ניתן לפתוח בה צ'טים אישיים וקבוצתיים מול חברים
תחום אפליקציות הצ'ט הוא זירה רוחשת פעילות, אליה קופצות כל הזמן חברות חדשות בניסיון להפוך לווטסאפ הבאה. מיאוצ'ט (Meowchat), אחת החדשות בזירה, מציגה יתרונות מעניינים על פני התחרות ואף כבשה את טבלת ההורדות בחנות אפל הבריטית. השיטה שלה: שילוב בין ווטסאפ לאפליקציית המין המזדמן טינדר.
הממשק שלה פשוט וידידותי כשל ליין, פייסבוק מסנג'ר, קקאוטוק וכל היתר; ניתן להתכתב עם חברים, לשלוח להם תמונות, סרטונים ואמוטיקונים, לפתוח קבוצת צ'ט, לפרסם גלריות תמונות וכיו"ב. ואולם, למיאוצ'ט יש עוד תכונה אחת: התכתבות עם זרים מוחלטים, על בסיס מיקום או תחומי עניין.
קראו עוד בכלכליסט:
- פייסבוק מפרידה סופית את הצ'ט מהאפליקציה שלה
- נעים מאוד, אני סמיילי: Emojli - אפליקציית צ'ט מבוססת אמוטיקונים
מיאוצ'ט
לפי דיווח של ההאפינגטון פוסט, מיאוצ'ט זוכה לפופולריות עצומה בממלכה המאוחדת ומופצת בין המשתמשים במהירות; בשלב זה, היא זכתה לקצת פחות מ-10 מיליון הורדות.
בניגוד לטינדר, מיאוצ'ט לא ממותגת כאפליקציית מין משום סוג - על אף שהחברה מבליטה את התכונה שיכולה להפוך אותה לכזו. הרעיון שמאחורי מיאוצ'ט הוא מצוין: למשוך קהלים שונים שמחפשים דברים שונים באפליקציות הצ'ט שלהם - ולאפשר להם מקסימום אינטראקציות ביניהם, מה שמעלה את ערכה של האפליקציה בעיני המפרסמים.
יש עניין בעייתי אחד במיאוצ'ט: העיצוב והסגנון שלה פונה לקהל רחב מאוד – וכך אין מניעה שמי שמחפש לו סטוץ יוכל להתכתב עם קטינים ואף להטריד אותם. בעמוד האפליקציה באפסטור היא מוגדרת כמיועדת לבני 12 ומעלה, אך בדומה לאפליקציות אחרות, אין שום אכיפה להגבלה זו.