לעדכן את כל האתרים מאותו מקום: ארבע אפליקציות שיתוף לאייפון
ניהול מספר חשבונות טוויטר, שיתוף ביוטיוב ובפליקר בקליק אחד ועדכון פייסבוק וגוגל באזז בקלות. היישומים שיאפשרו לכם לשתף בקלות ובמהירות
1. לשתף בטוויטר, פייסבוק, גוגל באזז וכל השאר
Seesmic היא חברה מבטיחה, שמציעה ממשק אלטרנטיבי עבור טוויטר באמצעות אפליקציית רשת ותוכנת מחשב (לחלונות, למק ולינוקס) אך גם לפייסבוק וגוגל באזז. היא גם רכשה לא מזמן את ping.fm - המאפשרת לעדכן ממקום אחד מגוון רשתות חברתיות ובלוגים - שהוטמעה בשירותיה. השקת האפליקציה לאייפון היא הזדמנות מצוינת להתרשם מ-Seesmic וממה שיש לה להציע.
Seesmic בנויה כמעין Dashboard ייחודי, המאפשר להוסיף קישורים למספר בלתי מוגבל של חשבונות טוויטר, כמו גם חשבון פייסבוק ו-ping.fm (כשאל האחרון יש צורך להירשם קודם לכן). בכל הקשור לפלטפורמת המיקרו-בלוגינג הפופולרית, סיסמיק עושה את העבודה מצוין. היא תומכת בכל הפיצ'רים - מרשימות, דרך רטוויטים (רגילים ועם RT) ועד לאפשרות לחסימה, מעקב והפסקת מעקב אחר חשבונות. בכל הקשור לפייסבוק, האפשרויות מוגבלות יותר, אך עדיין מאפשרת לצפות בסטטוסים, לכתוב סטטוס משלכם (גם בצירוף תמונה), להגיב ולעשות לייק.
חשבון ה-ping.fm, המאפשר לעדכן בבת אחת, כאמור, עשרות רשתות חברתיות - מגוגל באזז ועד לינקדאין, הוא ללא ספק גולת הכותרת של האפליקציה. אמנם לא ניתן לנהל קבוצות או להסיף חשבונות מהאייפון, אך זהו עדיין כלי מצוין ורב עוצמה.
בכל פעם שתכתבו סטטוס מהאפליקציה תוכלו לסמן היכן לפרסם אותו - בטוויטר, בפייסבוק, בקבוצת ping.fm או בכמה מהם יחדיו. לאפליקציה גם תמיכה ב-Geotagging ושליחת סטטוסים למייל או ל-Evernote.
אפליקציית Seesmic ניתנת להורדה בחינם גם עבור מכשירי אנדרואיד ובלקברי.
מחיר: חינם
(להורדת Seesmic)
2. אפליקציית טוויטר הרשמית לאייפון
לפני כחודש קנתה טוויטר את אפליקציית האייפון Tweetie, שהייתה ידועה באיכותה על פני המתחרים. לפני מספר ימים שוחררה טוויטי בגרסתה החדשה, הניתנת להורדה בחינם ותחת המותג המתבקש Twitter for iPhone.
האפליקציה מאפשרת לנהל בקלות מספר חשבונות טוויטר, לעדכן ולהתעדכן בסטטוסים ובהודעות ולנהל את רשימת העוקבים והנעקבים, הרשימות והרטוויטים שלכם. היא מתהדרת בממשק פשוט, אלגנטי ומעוצב, וכוללת תמיכה בשירותים משלימים רבים כמו Geotagging, שיתוף תמונה, קיצור כתובות ויצירת "טיוטות" (Drafts) עבור טוויטים. אפשר אפילו לשמור מאמרים לקריאה מאוחרת, באמצעות שירות Instapaper או Read it Later המצוינים, להם אפליקציות ויישומים בשלל פלטפורמות.
לטוויטר יישומים רשמיים גם עבור אנדרואיד ובלקברי.
מחיר: חינם
(להורדת Twitter for iPhone)
3. לפרסם ביוטיוב, פליקר, פייסבוק, פיקאסה ואחרים עם Pixelpipe
באמצעות האפליקציה תוכלו להעלות תמונה או וידיאו שקיימים במכשיר (או לצלם חדשים), לעדכן סטטוס ולכתוב פוסט, ולשלוח אותם לשירותים שהוספתם. Pixelpipe תומכת, כאמור, בעשרות מהם, ביניהם יוטיוב, פליקר, פיקאסה, פייסבוק, טוויטר, וורדפרס ועוד.
האפליקציה זמינה להורדה גם עבור מכשירי נוקיה, אנדרואיד ופאלם.
מחיר: חינם
(להורדת PixelPipe)
4. לשלוח ולצפות בעדכוני תמונות, וידיאו וסטטוסים
Shozu ניתן להורדה (בתשלום) גם עבור בלקברי, נוקיה וטלפונים פשוטים שונים.
מחיר: 4.99
(להורדת Shozu)
מדריכים נוספים באייפוניסט:
בלי לשבור את הראש: חמש אפליקציות אייפון לחישובים שונים
משתלטים על הכסף: האפליקציות הטובות ביותר לניהול תקציב באייפון
(ניוזלטר סמארטפונים - חדשות, סקירות מכשירים ומדריכי אפליקציות - כל שבוע בתיבת המייל שלכם. להרשמה לחצו כאן ובחרו בתיבה המתאימה)
(ה-RSS, הטוויטר ועמוד הפייסבוק של אייפוניסט)