עוד מדריכים, טיפים, יישומים וכלים שווים לאייפון בערוץ אייפוניסט
|
Daily Jigsaw TO-GO |
|
האפליקציה Daily Jigsaw TO-GO משחזרת
את ימי הזוהר בהם משפחה הייתה מרכיבה להנאתה פאזל בן מאות חתיכות על הרצפה. ביישום זה מועלה כל יום פאזל חדש ובכל חודש ניתן להוריד עשרות נוספים ללא תשלום. זאת, מבלי לדבר אפילו על 90 הפאזלים שבאים עם התוכנה. מי שרוצה יכול גם ליצור פאזל בעצמו מתמונה הנמצאת על האייפון.
ביישום ניתן לשמור את מצב הפאזל לצפיה מאוחר יותר, בנוסף על השמירה האוטומטית שקיימת בו. אפשר גם למדוד את הזמן שלוקח לכם לפתור אותו, לראות כמה אחוזים ממנו הושלמו, לאפשר הרכבה עם סיבוב החלקים ועוד. מומלץ לחובבי המשחק ובעלי חסכי הילדות למיניהם.
מחיר: 2.99 דולר. קיימת גם גרסה בחינם, Daily Jigsaw TO-GO Lite,
המספקת פאזל יומי בלבד. עם זאת, נכון לכתיבת שורות אלו היא לא פועלת במערכת ההפעלה OS 3.0 של האייפון
(להורדת Daily Jigsaw TO-GO)
גם הסודוקו עושה את הקאמבק המתבקש, ושב לחיינו עם יישום כדוגמת Sudoku Free.
הוא מכיל עשרות פאזלים בארבע דרגות קושי שונות (Basic, Medium, Hard ו-Expert), מאפשר לראות את הפתרונות האפשריים לכל משבצת ולקבל רמזים כשצריך. ניתן גם לשמור את מצב המשחק ולחזור אליו מאוחר יותר.
מחיר: חינם, עם פרסומת במסך הפתיחה. קיימת גם גרסה במחיר 2.99 דולר, Sudoku,
ללא פרסומות ועם מאות תשבצים נוספים.
(להורדת Sudoku Free)
האפסטור לא מאכזב גם הפעם, ומאפשר להוריד גרסאות רבות של הקוביה ההונגרית לאייפון (גילוי נאות: כותב שורות אלה מחזיק אוסף של כ-30 קוביות הונגריות בביתו).
לפתור קוביה פשוטה: עם K-Cube
ניתן לסובב את הקוביה במראה תלת מימדי מלא, לערבב אותה ולמדוד את זמן הפיתרון שלנו. חבל שהיישום אינו יכול לפתור אותה במקרה הצורך, אלא רק לאפס למצב ההתחלתי. עם זאת, הוא בהחלט מספק את הסחורה.
מחיר: חינם
(להורדת K-Cube)
לקבל קוביות מורכבות יותר: עם האפליקציה LCube
ניתן לפתור גם קוביה פשוטה, וגם קטנה (גודל 2X2X2), גדולה (4X4X4), ענקית (5X5X5) ומפלצתית (6X6X6, לא לבעלי לב חלש). גם בה, בדומה ל-K-Cube, התוכנה יכולה לערבב את הקוביה, נוסף על היכולת לפתור אותה בשבילנו, לעשות Undo ו-Redo ועוד. היא גם האפליקציה היחידה לפיתרון קוביה הונגרית שתומכת במצב האופקי של האייפון.
מחיר: 0.99 דולר. קיימת גם גרסה בחינם, LCube Lite,
המכילה קוביה בגודל 2X2X2 בלבד
LCube Lite
האפליקציה Trivia Wars
לא רק מאפשרת לבחון את הידע של השחקן היחיד, אלא גם להתחרות עם בעלי אייפון אחרים באמצעות חיבור הבלוטות' שבמכשיר (לא עובד באייפונים ישנים). היישום מכיל כאלף שאלות בנושאים כמו ידע כללי, היסטוריה, גאוגרפיה, מחשבים וטכנולוגיה, אמנות ומדע. ניתן גם לרכוש שאלות בקטגוריות נוספות, כמו סרטים ומוסיקה, מתוך הממשק שביישום עצמו.
מחיר: 0.99 דולר
(להורדת Trivia Wars)
אחרון חביב הוא יישום ה-Scrabble
(הקרוי שבץ-נא
בגרסתו הישראלית) לאייפון. באפליקציה ניתן לשחק מול מחשב או מול שחקנים נוספים (בחיבור WiFi), להיעזר במילון, לקבל רמזים וללמוד איך לשחק טוב יותר עם יכולת ה-Techer Feature של האפליקציה. Scrabble לאייפון מכילה טריקים נוספים, כמו ניעור המכשיר כדי לבלגן את האותיות שלכם, אפשרות לעשות זום ללוח, לנגן שירים תוך כדי המשחק, להתחבר עם חשבון פייסבוק באמצעות Facebook Connect (תושבי ארה"ב בלבד), לדבר בצ'אט ועוד.
מחיר: 4.99 דולר
(להורדת Scrabble)
עוד מדריכי אייפון:
10 משחקים משובחים לאייפון
5 יישומי אייפון שישפרו את חיי החברה שלכם
(ה-RSS,
הטוויטר
ועמוד הפייסבוק
של אייפוניסט)