24/7
באזז
שוק
נדל"ן
משפט
בארץ
עולם
פנאי
מוסף
מניות
שוקי חו"ל
מט"ח
News Room
קריפטו
פו"ש
שורת הרווח
הפניקס השקעות
דואר אדום
כלכליסט 360
כדאי להכיר
zone מכרז
כסף
פרויקטים
בריאות בארגונים
TV כלכליסט
פוטו כלכליסט
תיירות
קריקטוריסט
פנאי
מגזין
דעות
רכב
פודקאסט
שירות לקוחות
מינוי דיגיטלי
מינוי לעיתון
כלכליסט ביוטיוב
ניוזלטר
כתבות
וידאו
אינטרנט
פרופיל אישי
תיק אישי
התנתק
ועידות
פנאי
במה
|
מוזיקה
|
קולנוע וטלוויזיה
|
ספרות
|
אוכל
|
אמנות ועיצוב
|
אופנה
|
כושר
|
המלצות לסופ"ש
RSS פנאי
|
לרשימת כל ה-RSS
buzz_view
פנאי
לכל הדירוגים בפנאי
כתבות אחרונות בהפסקה לעסקית
המפלט האחרון
השקט, הפרחים מסביב והחלונות הגדולים הצופים אל המים מותירים את תל אביב המיוזעת בחוץ. לא פלא שמיסטיק רוז לא צריכה להתאמץ יותר מדי בעניין האוכל
13.08.12
גלי וולוצקי
בדיוק מה שכריך
מקימי סנדוויץ' הצליחו להפוך את הקונספט הפאסט־פודי למסעדונת כריכי גורמה מזמינה, ואפילו לגלות על הדרך את "הטעם החמישי". לכם רק נשאר לבחור בתבונה
23.07.12
גלי וולוצקי
חשיפה לצפון
חג' כחיל מביאה את איכויות המטבח הערבי לתושבי המרכז שמתעצלים לעלות צפונה. זה היה יכול להיות מושלם אם המחיר לא היה עושה את הדרך ההפוכה
09.07.12
גלי וולוצקי
אכזבה לטינית
קאסה נובה מבטיחה מטבח נובו־לטיני מרגש בלוקיישן מושלם בנמל יפו, אך משתמשת בחומרי גלם לא איכותיים וביצועי המטבח לא מממשים את ההבטחה
25.06.12
גלי וולוצקי
קמפנלו: פשוט וקולע
בית הקפה של השף מנה שטרום מגיש עסקית איטלקית הכי בסיסית: פיצה עם בירה או פסטה עם כוס יין. היופי שלה בביצוע המדויק ובמחיר הנוח
18.06.12
גלי וולוצקי
על בטוח
העסקית של גרנד קפה בירושלים קולעת לטעמם של רבים: המקום יפה, הקהל אליטיסטי והתפריט כשר־חלבי. האוכל לא הכי יצירתי, אבל עשוי טוב
11.06.12
גלי וולוצקי
תשכחי את פריז
מי שמחפשים מסעדה כשרה בלב תל אביב, יקבלו בטרוקדרו הצרפתית את פסגת הקולינריה של הילדות בקיבוץ. חוץ ממיקום מבטיח, אין בתפריט דבר שלא תוכלו לאכול בבית
04.06.12
גלי וולוצקי
הדיל היפני
יקימונו נתפסת כבר שנים כמועדון סגור, מרוחק ויקר, אך העסקית החדשה שלה, אחרי השיפוץ, מציעה את אחת מארוחות הסושי המעולות בישראל, במחיר סביר שמשלמים לעתים עבור ארוחת צהריים במסעדות בינוניות
28.05.12
גלי וולוצקי
יוליה: לוקיישן בצלחת
העסקית החדשה ביוליה מצליחה להתרומם קצת מעל לדימוי מלכודות התיירים שדבק במסעדות החוף בישראל, אבל הפרמיה שמשלמים על הנוף קצת מוגזמת
21.05.12
גלי וולוצקי
שלו בקיסריה
לגלגול החדש של המסעדה במועדון הגולף בקיסריה אחראי עכשיו השף איתי שלו, ויש לקוות שאחרי הידוק חלק מהמנות ושיפור השירות היא תיתן מענה מתבקש לגולפאים ולסועדי אמצע הדרך בין חיפה לתל אביב
14.05.12
גלי וולוצקי
דייג, אוהב דגים?
מסעדת פישרמן מנסה לשדרג את הקונספט המקובל של מזטים ומנה עיקרית, אך בלי דגים מן הים ועם פירות ים שיצאו מהמקפיא - זה לא עובד
07.05.12
גלי וולוצקי
אי של איפוק מקורי
אלבה התל־אביבית לא מתחנפת לחך המקומי - במקום המנות המוכרות לעייפה היא מציעה תפריט צהריים מעודן ואלגנטי, אך גם יקר בהרבה
30.04.12
גלי וולוצקי
הקבב האמיתי
יותר מ־50 שנה מציעה קבב אמונה הבאר־שבעית שיפודי קבב בדיוק כמו שהם צריכים להיות: עסיסיים, מתובלים וטעימים. לפעמים לא צריך יותר
16.04.12
גלי וולוצקי
ילדים והמבורגר זה שמחה
התפר שבין העסקית ל־Happy Hour באגאדיר אמבסי הוא עבור הקטנים פסגת הקולינריה, והמבוגרים תמיד יכולים להתנחם במוחיטו. היה טעים
02.04.12
גלי וולוצקי
פתח שולחן
עומר מילר מציע במסעדת שולחן החדשה שלו ארוחה עסקית טעימה במחיר נוח במיוחד, רק חבל שחלק מההברקות של השף המתוקשר מחוץ לדיל
26.03.12
גלי וולוצקי
הבא>
22
11
10
9
<הקודם
(323 מאמרים בהפסקה לעסקית)
כלכליסט מפת האתר
אודות כלכליסט
ועידות כלכליסט
כלכליסט אצלך באתר
כתבו לנו
המייל האדום
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
המערכת
ההנהלה
פרסמו אצלנו
ארכיון השערים
קריקטוריסט
פודקאסט
התראות
פייסבוק
RSS
טוויטר
מינוי לעיתון
כלכליסט ביוטיוב
ניוזלטר
פודקאסט
דואר אדום
כל הזכויות שמורות לכלכליסט ©