איך הופכים את מרסל דושאן לכבד אווז, או את קלוד מונה לפילה לוקוס?
בשבוע הבא יגישו כמה מהשפים המובילים בארץ מנות שיצרו בהשראת יצירות אמנות צרפתיות איקוניות במסגרת הפרויקט “תארוחה צרפתית", בשיתוף עם מבשלת הבירה Blanc 1664
מסעדת מסה
כבד אווז בשוקולד לבן, בלסמי וקרם קוקוס בהשראת הציור של מרסל דושאן “עירום יורד במדרגות מס' 2" (1912)
שף מוטי טיטמן
מסעדת מלגו ומלבר
פילה לוקוס עם אספרגוס ירוק, כרישה, לוביה וקרם וישיסואז בהשראת הציור של קלוד מונה “חבצלות המים, נימפאות" (1916)
שפית אביבית פריאל
מסעדת אוזריה
קוקי סאן ז'אק בחמאת עגבניות, גבינת עזים ובזיליקום פריך בהשראת הציור של אדואר מאנה “אגרטל אדמוניות על מגש" (1865)
שף גיל דהן
מסעדת קיטשן מרקט
כרישה, סרטנים כחולים, קצף סרטנים ושמנת חמוצה בהשראת הציור של תיאודור ז'ריקו “רפסודת המדוזה" (1818)
שף קובי בכר
מסעדת פאסטל
סשימי טונה אדומה, אבוקדו, שמן כפיר ליים ושבבי נורי בהשראת הציור של אנרי מאטיס “מוזיקה" (1909)