הקונדיטורית רביבה אפל הלכה לעולמה; "בין האחראים למהפכה הקולינארית"
אפל, בת 72 במותה, מוכרת הודות לבית הקפה המצליח "רביבה וסיליה" אותו פתחה בשנת 1988 ברמת השרון יחד עם שותפתה סיליה רגב, שבלט בזכות המאפים החדשניים שהגיש; השף יונתן רושפלד: "עולמה היה מלא בתוכן מוקפד, עולם שעוטף אנשים ונותן להם שנים מה שאפשר לחלום ליד הקפה, מה שאפשר לחלוק עם אוהבים"
המסעדנית והקונדיטורית הוותיקה רביבה אפל הלכה הלילה לעולמה אחרי מאבק במחלת הסרטן.
אפל, בת 72 במותה, מוכרת הודות לבית הקפה המצליח "רביבה וסיליה" אותו פתחה בשנת 1988 ברמת השרון יחד עם שותפתה סיליה רגב, שפרשה מהשותפות בשלב מוקדם. במהלך השנים הפך בית הקפה לאחד המוסדות המוערכים, בין השאר בזכות המאפים החדשניים שהגיש ששאבו השראה מעולם הפטיסרי הצרפתי. בשנים האחרונות התרחב לכדי סניף נוסף במתחם G צמרת בת"א.
מסעדנים שונים כבר ספדו לאפל ברשתות החברתיות מאז נודע דבר מותה הבוקר. "בוקר עצוב" כתב באינסטגרם השף יוסי שטרית מהמסעדות "משייה" ו"קיטשן מרקט". "בטיול שעשינו יחד לגרמניה במינוס 14 מעלות מצאתי פרטנרית שתצעד איתי חצי שעה רק בשביל למצוא קונדיטוריה מעניינת. האור שלך יישאר איתנו לנצח".
"עולמה היה מלא בתוכן מוקפד, עולם שעוטף אנשים ונותן להם שנים מה שאפשר לחלום ליד הקפה, מה שאפשר לחלוק עם אוהבים", כתב השף יונתן רושפלד. השף ישראל אהרוני כתב בפייסבוק: "יש כמה אנשים שאחראים למהפכה הקולינארית של העשורים האחרונים. רביבה אפל היא אחת מהחשובות שבהם".
על מועד הלוויתה יימסרו פרטים בהמשך.