$
אוכל

מסביב למדורה

אירוע קרקס על גחלים יתקיים זו השנה השלישית ויציע בשר צלוי על מדורות ומעשנות. וגם: מנות בית תאילנדי וקוקטיילים מניו־יורק בחגיגות 6 שנים לסושיאל קלאב

גלי וולוצקי 09:4414.03.16

אירוע קרקס על גחלים חוזר בפעם השלישית ויתקיים בכרם רמת סירין בכפר תבור. האירוע הוא פרי שיתוף פעולה של שלושה גורמים: מסעדת ומעדניית חוות צוק ברמת אביב, אשר מתמחה בנתחי בשר משובחים, בר היין התל־אביבי ברוט ויקב תבור שבכפר תבור.

 

בבוקר האירוע יקימו צוות השפים של חוות צוק ובר היין ברוט מטבח המתבסס כולו על אש טבעית - מדורות, מעשנות וגריל פחמים, אשר עליהם ייצלו טלאים, עופות, דגים ושפע של ירקות ועשבי תיבול.

 

לצד האוכל שיוגש ללא הגבלה יימזגו יינות מסדרת אדמה של יקב תבור ומשקאות נוספים, אף הם ללא הגבלה.

 

פרטים: שישי, 25 במרץ, מ־11:00 ועד השקיעה, כרם רמת סירין, כפר תבור. 290שקל לאדם, 120 שקל לילד עד גיל 12, ילדים עד גיל שש חינם. בהזמנה מראש באתר zuk-farm.co.il.

הברמנית איירין ריס. תרקח קוקטיילים בסושיאל קלאב הברמנית איירין ריס. תרקח קוקטיילים בסושיאל קלאב

 

 

  • חגיגות יום ההולדת השישי של מסעדת סושיאל קלאב נפתחות הערב ויימשכו עד יום רביעי.

 

בשלושת ערבי החגיגות יוגשו לצד התפריט הרגיל ספיישלים של יריב מלילי (בית תאילנדי) כמו גנג נומאי נאה - תבשיל חלב קוקוס מתובל בקארי אדום, פירות ים, נצרי במבוק, פטריות ובזיליקום; יאם נאה - פרוסות דקות של שייטל צרוב עם רוטב פלפלים ונענע; ויאם פלה דיפ - סשימי פרידה חריף בוויניגרט וייטנאמי.

 

הברמנית הניו־יורקית איירין ריס מהבר המעוטר Death & Co תתארח ותרקח לאורחים תפריט קוקטיילים שיכלול בין השאר את המשקה Less ordinary על בסיס וודקה פינלנדיה, קפיר ליים, אננס, קרם קוקוס וליקר גרנד מרנייה.

 

פרטים: 16–14 במרץ מ־19:00, רוטשילד 45, תל אביב.

בטל שלח
    לכל התגובות
    x