כשר אצל קדם
השף עזרא קדם פותח קייטרינג כשר עם מחיר התחלתי של 180 דולר לאדם
עזרא קדם, השף והבעלים של מסעדת ארקדיה בירושלים, פותח חברת קייטרינג כשרה, עם יהודה זיידמן - הבעלים של הקייטרינג הוותיק ליאב, ועם יעל נהרי - ארכיטקטית ומפיקה ירושלמית.
קדם, שלאורך השנים הציע קייטרינג לא כשר, הבין שיש ביקוש לאירועי פרימיום כשרים, בייחוד באזור ירושלים. "אני יכול להגיע לאותן תוצאות קולינריות גם בקייטרינג כשר", הוא אומר. הקייטרינג החדש, קדם־ליאב, יתמקד באירועי פרימיום. "אם יהיה צריך להטיס מתאילנד סחלבים - נעשה זאת", מצהיר קדם. הקייטרינג מיועד לאירועים של עד 350 איש, ותמחור הארוחות יתחיל ב־180 דולר לסועד.