Innovation Cocktail"אנחנו נחזיר את הפירות ומוצרי החלב עם פחות סוכר לצריכה יומיומית"
Innovation Cocktail
"אנחנו נחזיר את הפירות ומוצרי החלב עם פחות סוכר לצריכה יומיומית"
מיכאל גורדון, מנכ"ל Bluetree Technologies, באירוע Innovation Cocktail של כלכליסט וסיסקו, "היכולת לשים על המדף מוצר טעים מצד אחד ומצד שני גם יותר בריא - זה הגביע הקדוש של תעשיית המזון"
"הצרכן רוצה שנגיע כבר לשוק. כשגדלתי פה בישראל מיץ תפוזים היה מוצר כמעט יום יומי על השולחן והיום הוא יותר ממתק לסוף שבוע בגלל תכולת הסוכר שלו. אנחנו רוצים להחזיר את מיצי הפירות הבריאים ומוצרי החלב עם פחות סוכר לצריכה יומיומית", כך אמר מיכאל גורדון, מנכ"ל Bluetree Technologies, באירוע Innovation Cocktail של כלכליסט וסיסקו.
הטכנולוגיה של החברה נועדה להוציא את הסוכר ממיצים טבעיים וחלב. "אנחנו עושים את זה בדרך מאוד ייחודית. אנחנו בוחרים את מולקולת הסוכר הספציפית שאנחנו רוצים להוציא, הסוקרוז, נקרא לזה הסוכר הרע, ומשאירים את הפרוקטוז – הסוכר הטוב. בסופו של דבר מתקבל משקה טעים ובריא יותר. זה ה'גביע הקדוש' של תעשיית המזון – היכולת לשים על המדף מוצר טעים מצד אחד ומצד שני גם יותר בריא", אמר. החברה הייתה חלק מחממה ויצאה ב-2022 לדרך עצמאית כאשר שיתוף הפעולה הראשון שלה בישראל הוא עם פריניב והוא יחל כבר השנה.