ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

מנכ"ל קלטורה: "הווידאו נמצא בפריצה מטורפת, וזו שנת שיא עבורנו"

רון יקותיאל סיפר בוועידת Mind The Tech TLV של כלכליסט, כי החברה ערכה סקר באקדמיה והתברר ש-68% מהפרופסורים רוצים להמשיך הרצאות מקוונות גם לאחר ההתאוששות מהקורונה. "גם החברות הגדולות בעולם מדגישות שבעתיד הן ירצו להמשיך ולקיים אירועים, עם דגש על אירוע היברידי", ציין

תומר הדר 15:0908.12.20

 

 

"קלטורה היא חברה ישראלית-אמריאקית שמתמחה בפתרונות וידאו לארגונים – אנו מוכרים ארבעה סוגי פתרונות-תאגידים מכל סוג, להם אנו נותנים פורטלי ומערכות וידאו לשידור למשתתפים רבים, מערכות שיחה לימוד, הוראה, שיווק ומכירות", כך אמר רון יקותיאל, מייסד משותף ומנכ"ל קלטורה,  בפתח דבריו בוועידת Mind The Tech TLV של כלכליסט.

 

לדברי יקותיאל: "לאחרונה גם נכנסנו לתחום האירועים הווירטואליים לארגונים גדולים. התחום השני שבו אנו עוסקים הוא תחום החינוך, אנו עובדים עם אוניברסיטאות מסביב לעולם ומעניקים להן פלטפורמות ללימוד והוראה מרחוק, מה שהפך כמובן רלוונטי מאוד במהלך ימי הקורונה. התחום השלישי הוא מדיה וטלקום, תשתיות וטלוויזיה מקוונת והתחום האחרון – חברות הטכנולוגיה לוקחות את היכולות הבסיסיות שלנו בווידאו ומטמיעות זאת לתוך מוצריהן. בחברה יש כ-700 עובדים, כמחצית מהם ישראלים והפיתוח הוא פיתוח ישראלי".

 

"קלטורה היתה שנים במגמת האצה וגידול, הוספנו שווקים רבים ובכניסה לקורונה היו לנו תוכניות של התרחבות", אמר חקותיאל. "אז אז הכל נעצר, היה שקט, חוזים לא נחתמו והביזנס ירד. כמובן שנכנסנו ללחץ, לתקופה של תיאומים ושל הסתכלות על המתרחש, אבל ברבעונים השני והשלישי כבר רשמנו צמיחה של 100% ביחס לשנה שלפני. כולם משתמשים במערכות שלנו ורוצים לקנות עוד. וידאו נמצא בפריצה מטורפת וזוהי שנת שיא עבורנו".

רון יקותיאל, מייסד משותף ומנכ"ל קלטורה רון יקותיאל, מייסד משותף ומנכ"ל קלטורה

 

"טרנד הווידאו קיים והוא ארוך שנים", אמר מנכ"ל קלטורה. "המעבר לדיגיטל בארגונים רבים קיים אך הוא הואץ משמעותית. השנה גם נכנסנו לתחום של קונפרנס בזמן אמת. עד אז היינו בעולם הווידאו לפי דרישה והשידור החי, אך הכנסת שידור בזמן אמת, במקביל לקורונה העניק לנו זינוק משמעותי ויש לכך דוגמאות רבות.

 

"בתחום החינוך אנו עובדים עם 60% מהאוניברסיטאות המובילות בארה"ב שמשתמשות במוצר שלנו והמותג כמובן מוכר היטב. הארווארד, ייל, סטנדפורד ופרינסטון משתמשות במוצר שלנו. הן מלמדות מרחוק, תופסות בווידאו את הפרופסור, גם אם הוא בהרצאה עצמה, דבריו מתורגמים  באופן שיאפשר אחר כך לבצע גם חיפוש למילים ספציפיות שאמר הפרופסור וניתן לחבר את זה למערכות לימוד והוראה. הקורונה האיצה הכל. יש לנו גם בתי ספר שמשתמשים במערכת שלנו ויש גם מקרים שבהם מדינה שלמה בארה"ב בחרה להשתמש במוצר שלנו. למשל מדינת ניו המפשייר סגרה אתנו עסקה לכל בתי הספר במדינה וגם אוניברסיטאות".

 

"האירוע לא מתרחש בלאס וגאס, הוא מתרחש בקלטורה"

 

"הקפיצה של שנת 2020 היתה לא צפויה", אמר יקותיאל. "הצריכה של התשתית שלנו זינקה במאות אחוזים בשנה אחת, היו אוניברסיטאות שזינקו באלפי אחוזים, ואנו מדברים כאן רק על סקטור ההשכלה והחינוך.

 

"אנחנו גם פעילים בתחומים נוספים. כעת אנו עושים את האירוע הגדול בעולם – 500 אלף נרשמים לאירוע וירטואלי שאנו מנהלים, כולל מערכת וידאו לפי דרישה, רישום וגם הנטוורקינג. האירוע כבר לא קורה בלאס וגאס אלא בקלטורה. כשאנו

באים לעולם הטלוויזיה אנו משרתים מיליוני בני אדם. אנו מחזיקים כיום פרויקטים עם ענקיות תקשורת אמריקאיות – דיסני, טרנר, וויאקום, ואנו מביאים את יכולותינו לעולמות אלה עם פתרונות מיוחדים.

 

"עם זאת, כמובן שהשינוי הנוכחי הוא בבחינת פתרון למצב שנוצר בעקבות הקורונה וסביר להניח שבשלב זה או אחר תתרחש יציאה מחודשת להרצאות, להופעות ועוד אירועים.

 

"בחינוך עשינו סקר, 68% מהפרופסורים רוצים להמשיך הרצאות מקוונות גם לאחר ההתאוששות מהקורונה. הלמידה מהבית הולכת להישאר. כמובן, יש צורך להכניס עוד טכנולוגיות. גם בעולם העסקים, העבודה מהבית הואצה ותפסה ובעתיד נמשיך כך. גם ברמת האירועים, החברות הגדולות בעולם מדגישות שבעתיד הן ירצו להמשיך ולקיים אירועים, עם דגש על אירוע היברידי, כלומר אירוע שיש בו שילוב לכל הקהילות שלנו. זה לא רק נושא הפיזיות אלא היכולת להתחבר לקהילות שונות באמצעות מערכת אונליין", סיכם יקותיאל.

x