ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

Mind the Tech NY2020

נפגשים אונליין: מי ומי בוועידת Mind The Tech NY

ועידת הטכנולוגיה, הפיננסים והחדשנות המסורתית של כלכליסט בניו יורק תיערך השנה במהדורה מקוונת, מותאמת למשבר הקורונה, שתפגיש את בכירי ההייטק, הסייבר וההשקעות בישראל ובניו יורק. אלו הדוברים בוועידה

עומר כביר 13:3415.11.20

הקורונה לא עוצרת את הוועידות הבינלאומיות של כלכליסט: ועידת ההייטק, הפיננסים והחדשנות Mind the Tech NY חוזרת השבוע מהדורה מקוונת מותאמת למשבר העולמי, שתייצר מפגשים מרתקים ומסעירים בין בכירי עולם ההייטק, ההשקעות והסייבר בישראל ובניו יורק.

 

הוועידה, שתתקיים ב-17 וב-18 בנובמבר, תיערך בו-זמנית בישראל ובניו יורק בפורמט מקוון חדשני, ותביא לקדמת הבמה נושאים כמו חדשנות, קשרים עסקיים בין ישראל לארה"ב והזדמנויות השקעה בתחומים כמו סייבר, בינה מלאכותית ובידור. וכן, אפילו הבאנו את מפגש המיט&פיץ' המסורתי בהתאמה לעידן הקורונה.

 

אחת הדוברות המרכזיות בוועידה תהיה ג'ייני ווייטסייד, סמנכ"לית הלקוחות של ענקית הקמעונאות וולמארט. ווייטסייד, המייסדת של תפקיד זה בוולמארט, אחראית על ניהול המותג של חברת הענק ועל חוויית הלקוח הן בחנויות החברה והן באתר הסחר המקוון שלה. לפני שהצטרפה לוולמארט עבדה במשך יותר מ-20 שנה באמריקן אקספרס, שם הובילה את החדירה של החברה לתחומים חדשים כמו לקוחות צעירים יותר ויצירת חוויות ופרסים למחזיקי הכרטיס. במקביל לעבודתה בוולמארט מכהנת ווייטסייד גם בדירקטוריון של הצלב האדום באזור מדינת ניו יורק.

 

מה-NSA לסייבר ישראלי

אדמירל (בדימוס) מייקל רוג'רס החזיק במגוון תפקידים בכירים במערכת הביטחון של ארה"ב, ובהם מפקד הצי העשירי של ארה"ב, המפקד השני של פיקוד הסייבר של ארה"ב, ראש הסוכנות לביטחון לאומי (NSA), סוכנות הסיגנט החשובה בעולם, וראש שירות הביטחון המרכזי (CSS) – שני האחרונים בו זמנית. ניסיונו ארוך השנים והמגוון בעולם הסייבר הופך אותו לנכס בעל ערך רב בתפקידו הנוכחי כיועץ של קבוצת הסייבר הישראלית Team8.

 

מיקי בודאי וראקש לונקאר הם מייסדי Transmit Security. בודאי, שמכהן כמנכ"ל החברה, הוא מיזמי ההייטק הווותיקים בישראל, ונמנה על מייסדי אימפרבה ו-Trusteer. לונקאר, נשיא החברה, עבד תחת בודאי ב-Trusteer ובהמשך במגוון חברות סייבר בולטות כמו פאלו אלטו נטוורקס ו-Mi5 Networks. החברה הנוכחית שלהם יצרה מערכת מתקדמת לזיהוי משתמשים, שמספקת לארגונים אבטחה משופרת ללא שימוש בסיסמאות.   
מימין ג'ייני ווייטסייד, מייקל רוג'רס, יבגני דיברוב  וראקש לונקאר מימין ג'ייני ווייטסייד, מייקל רוג'רס, יבגני דיברוב וראקש לונקאר

 

דרק זנוטו הוא שותף בקרן ההון סיכון של גוגל Capital G (לשעבר גוגל קפיטל). הקרן, שמתמקדת בחברות בשלב הצמיחה, השקיעה לאורך השנים בחברות כמו סנאפ, ליפט, סטרייפ ודואולינגו. זנוטו, בעל תואר ראשון ותואר שני במנהל עסקים בהרוווארד, השקיע בעבר ב-airbnb.

 

אקזיט בשווי 1.1 מיליארד דולר

בינואר השנה מכר יבגני דיברוב את החברה שהקים עם נדיר יזרעאל, ארמיס סקיוריטי, לקרן אינסייט בעסקה בשווי 1.1 מיליארד דולר. החברה מציעה פלטפורמת אבטחה לחברות, אשר מתמודדת עם מרחב האיומים של מכשירי אינטרנט הדברים (IoT) ללא מערכות הגנה מובנות. לחברה יש שורה של לקוחות מרשימת Fortune 100 ו-500 בכ-160 מדינות.

 

בתפקידו הנוכחי כראש תחום הבינה המלאכותית (AI) בג'ייפימורגן צ'ייס, אפורב סאקסנה אחראי על בניית צוות של עשרות מדעני נתונים, מהנדסי למידת מכונה, מהנדסי תוכנה ועוד שפועלים לפיתוח וקידום יוזמות AI בעבור הבנק הגדול בארה"ב. קודם לכן החזיק סאקסנה בתפקידים בכירים בסיסקו, מקינזי וגוגל ונמנה על מייסדי הסטארט-אפ Okati. במקביל, הוא משמש הוא השקיע ומייעץ לחברות כמו Copper, Tribyl ו-Blend Labs.

 

טל סלובודקין מ-StageOne Ventures, הוא שותף מנהל בקרן שמשקיעה בחברות IT צעירות, שמפתחות תוכנה ארגונית ופתרונות תקשורת. בין השאר השקיעה הקרן באוטונומו שמפתחת פלטפורמת שירות מבוססת ענן לספקי שירות ומפתחי יישומים לכלי רכב אוטונומיים וב-SafeDK שפיתחה מערכת המנטרת את כלי הפיתוח הנפוצים בשוק. בנוסף, השקיעה בחברות Varada, Model, Coralogix Axonize, Silverfort, Shoppimon, ו-Minerva.  

מימין דרק זנוטו, שרית פירון, אפורב סאקסנה וטל סלובודקין מימין דרק זנוטו, שרית פירון, אפורב סאקסנה וטל סלובודקין

 

האמן והיוצר המוערך יוני בלוך ישתתף בוועידה בכובעו כמייסד ומנכ"ל Eko. אקו, שהוקמה ב-2010 תחת השם אינטרלוד, מפתחת פלטפורמה ליצירת סרטונים אינטראקטיביים, וחלק מהתכנים שיצרה זכו להכרה בינלאומית. ב־2011 הקליפ האינטראקטיבי שיצרה אקו לשיר "Keep Your Head Up" של אנדי גראמר זכה בפרס הקליפ היצירתי ביותר של MTV. החברה הפיקה קליפ לשיר האייקוני של בוב דילן “Like a rollingstone”, בבימויו של הבמאי המצליח וניה הימן, שזכה במקום הראשון בקטגוריית שיווק דיגיטלי בפסטיבל קאן. בהמשך יצרו קליפ מדובר מאוד לקולדפליי, וכן קליפים לכוכבי ענק כמו וויז כליפה ומייג'ור לייזר. הסרט הקצר Broken Night גרף פרסים בפסטיבלי הסרטים הנחשבים טרייבקה וסאנדנס. הפלטפורמה וכלי הפיתוח החינמיים שמספקת אקו מציעים ליוצרים מנוצלים על ידי עשרות אלפי אנשים וארגונים בעולם כדי ליצור מגוון גדול של תכנים אינטראקטיביים.

 

מובילה צוות מומחי צמיחה

הילארי גושר היא דירקטורית בקרן ההון סיכון אינסייט פרטנרס, שהשקיעה בחברות כמו שופיפיי, וויקס, הלו פרש, טוויטר, טאמבלר וטריוואגו. במסגרת תפקידיה בקרן, היא מובילה את צוות מומחי הצמיחה והתפעול שלה, שמסייעים לחברות הפורטפוליו של הקרן לפתח את היקף הפעילות שלהן לקנה מידה משמעותי. גושר, שהקימה את הצוות הזה, עבדה עם יותר מ-200 חברות תוכנה ובהן TeamViewer, שאטרסטוק ונטסמארט.

 

שרית פירון, שותפה מנהלת ב-Team8, התחילה את דרכה המקצועית במשרד רואי חשבון, והגיעה לעולם ההייטק כשהחליטה להצטרף לקבוצת רד של האחים זיספאל. מאז היא הספיקה לעבוד כסמנכ"לית כספים, סמנכ"לית תפעול ומנכ"לית של חברות הייטק שונות. את הקריירה שלה כמשקיעה החלה כשפנו אליה שני יזמים צעירים שהכירה מאחת החברות בהן עבדה והציעו לה להשקיע כאנג'לית בסטארט-אפ שהם הקימו. היא השתכנעה, השקיעה 140 אלף דולר וכעבור שש שנים החברה, דאטורמה, רשמה אקזיט ענק של 850 מיליון דולר.  

מימין יוני בלוך, הילארי גושר, יבגני דיברוב ושלומי בן חיים מימין יוני בלוך, הילארי גושר, יבגני דיברוב ושלומי בן חיים

 

ביום המסחר הראשון שלה בנאסד"ק, בספטמבר האחרון, זינקה מניית ג'ייפרוג הישראלית ב-50%, והפכה מיד לאחת מעשר החברות הישראליות הגדולות ביותר (ומאז, שווי השוק שלה רק עלה). המייסד והמנכ"ל, שלומי בן חיים, שהקים את ג'ייפרוג בעיצומו של משבר 2008, עומד כיום בראש חברה שנסחרת לפי שווי של 7.5 מיליארד דולר. החברה פיתחה שורה של מוצרים שמאפשרים אוטומציה מלאה של עדכוני תוכנה, מעקב והפצה.

 

יואב לייטסדורף, שותף מנהל ב YL Ventures , מאז הקים את קרן ההון סיכון שלו ב-2007, הוא מסייע ליזמים ישראלים להפוך רעיונות חדשניים לחברות סייבר פורצות דרך, באמצעות השקעה ותמיכה בחברות מבטיחות החל משלב הסיד. בין השאר השקיעה YL Ventures באקסוניוס, טויסטלוק (שנרכשה על-ידי פאלו אלטו נטוורקס) והקסדייט (שנרכשה על-ידי מיקרוסופט).

 

לייטסדורף ידבר בכנס עם אמול קולקרני, סמנכ"ל המוצר של חברת האבטחה האמריקאית Crowdstrike, שבספטמבר האחרון רכשה את סטארט-אפ הסייבר הישראלי-אמריקאי Preempt Security בעסקה בסך 96 מיליון דולר. קראודסטרייק מפתחת פתרונות אבטחה למכשירי קצה ושירותי זיהוי איומים ותגופה למתקפות סייבר, ולקחה חלק בחקירות סייבר מתוקשרות ובראשן הפרצה למערכות המחשוב של המפלגה הדמוקרטית במהלך בחירות 2016.  

מימין יואב לייטרסדורף, אמול קולקרני, שלומי חגי וגלית ששון מימין יואב לייטרסדורף, אמול קולקרני, שלומי חגי וגלית ששון

 

שלומי חגי הוא סמנכ"ל הכספים של Contentsquare הצרפתית, שמעסיקה 600 עובדים במרכז המו"פ של ברמת גן, שהוקם על בסיס רכישת קליקטייל הישראלית, שהקים חגי. המערכת הטכנולוגית של קונטנסקוייר מאפשרת למותגים ליצור חוויות טובות יותר עבור משתמשים ולמקסם את רווחיהם. הפלטפורמה של החברה מנתחת את התנהגות הלקוחות באמצעות מעקב אחר מיליארדי אינטראקציות אנונימיות באינטרנט, במובייל ובאפליקציות, תוך כיבוד מלא של חוקי פרטיות, והפיכת מידע נצבר זה להמלצות נבונות. כתוצאה מהניתוח, לקוחות החברה מגדילים את ההכנסותיהן, ומתקשרים בדרך טובה יותר עם המשתמשים.

 

חברת המים הלאומית מקורות מתכננת להגדיל את הפעילות שלה עם סל פתרונות רחב בתחומי ההתפלה, המים והסייבר של מערכות הולכת מים עירוניות ובינלאומית. מי שתדבר מטעמם היא גלית ששון, מהנדסת בכירה ומנהלת פרויקטים אסטרטגיים בחברת מקורות.

 

גיא פרנקלין ייסד את Israeli Mapped in NY שעוקב אחר הסטארטאפים הישראלים בניו יורק. נכון תחילת שנת 2020 יש כ350 סטארטאפים שפועלים בתחומים שונים כמו סייבר, ריטייל, פינטק ועוד.  

מימין גיא פרנקלין, נמרוד קוזלובסקי, דינה פסקא-רז ובועז דינטי מימין גיא פרנקלין, נמרוד קוזלובסקי, דינה פסקא-רז ובועז דינטי

 

את הוועידה ינחה ד"ר נמרוד קוזלובסקי, מרצה בכיר ללימודי סייבר באוניברסיטת תל אביב וראש מחלקת טכנולוגיה ורגולציה במשרד עוה"ד הרצוג-פוקס-נאמן. עוד ישתתפו בוועידה בועז דינטי, שותף מנהל בקרן קומרה, שמתמקדת בהשקעה בחברות לייט-סטייג' כמו פייבר, אפספלייר, מינוטמדיה וג'ייפרוג;. דינה פסקא רז, שותפה, ראש מערך הטכנולוגיה, KPMG סומך חייקין

 

אירוע המיט&פיץ' ייערך השנה בפורמט מקוון, במסגרתו סטארט-אפים נבחרים יערכו מצגת לקבוצה של משקיעים ולקוחות פוטנציאלים שיבחרו על ידי צוות כלכליסט. כל סטארט-אפ יזכה ל-10 דקות להציג את עצמו, כולל שאלות מצד המשקיעים והשותפים.

 

 

x