ועידות ניו יורק 2022 ועידת ישראל-יוון לונדון 2023 ניו יורק 2024 כלכלה ירוקה כנס מיליון להייטק Power in Diversity הוועידה הלאומית לאנרגיה פינטק 2022 עתיד הרפואה ועידת הנדל"ן 2021 פינטק 2023 TECH TLV שבוע הסטארטאפים 2023 HealthTech משפיעות על הכלכלה The next big thing כנס כלכלת הקנאביס ועידת האנרגיה 2022 פינטק דיסקונט פריפריה טק חדשנות באשראי שבוע הסטארטאפים 2024 Banking AI Mentor Class מקומי.קום 2024 פורום היוניקורנס 2022 ארכיון הוועידות The Hi-Tech Effect Meet&Tech ועידה לאומית לתשתיות אי-קומרס 2021 Agrifood Tech כנס הגיוון הכלכלית הלאומית 23 כנס יזמים ותעשיינים פורום היוניקורנס שבוע הסטארטאפים 22 כנס האיקומרס IPM SUMMIT Expanding Horizons FoodTech2023 שוק ההון 2024 AISRAEL 2024 כנס התחדשות עירונית Israeli Climate Awards המוח האוטיסטי איקומרס 2022 השקעות גלובליות כנס הענן והדאטה שוק ההון 22 TechTLV2022 Innovation Cocktail Work after Work הפורום הכלכלי ערבי כנס ביטחון המזון מיאמי 2024 ניו יורק 2021 כנס השירות 2022 גיימינג 2022 טוקיו 2023 כנס אחריות סביבתית כלכלת הנדל"ן Roadshow Event כנס סייבר 2022 ClimateTech תחזיות 2024 מובילות את ישראל שבוע החדשנות 2022 גיימינג 2023 אקדמיה שעובדת כנס מוסדיים FOODTECH 2022 GeoInt360 שבוע החדשנות Tech@Work לוגיסטיטק Open Banking שש אחרי המלחמה כנס בילינסון לחדשנות טק עצמאות PropTech ecommerce 360 Tech on the Beach ועידת החוסן הישראלי הייטק 2022 כנס המטרו 2023 ועידת האנרגיה 2021 צמיחה בעולמות האשראי RoadShow Event 23 כנס AI לונדון 2024 ביטחון אנרגטי Let's Talk Cyber כנס כלכלת המחר הכלכלית הלאומית 22 נגישות בטוחה Early on the spot משלחת העסקים לפריז TechTLV2024 הכלכלית הלאומית 24 Future of Higher Education לונדון 2022 Work Tech השקעות בראי גלובלי כנס הצמיחה שוק ההון 2023 מפתחים בחזית 2023 +Startup +Startup Let's Talk Fintech ליברליות אונליין ניהול פיננסי השקעות ופיננסים כנס החלל 2024

הפתעה: שתי חברות קיבלו מיליון דולר כל אחת בתחרות New York Play של JVP

הזוכות הן חברת הסייבר הירושלמית Vicarius ו-mmuze, שפיתחה תוכנת שיחה מבוססת AI ליצירת חוויה מותאמת אישית ללקוחות. את הפרסים לזוכים העניקו יו"ר ומייסד JVP, אראל מרגלית ויואב צרויה שותף כללי בקרן

הגר רבט 10:2619.06.18

תחרות הסטארט-אפים של JVP הגיע אמש לשלב הגמר עם הודעה מפתיעה - הקרן בחרה שתי מתמודדות למקום הראשון והעניקה לכל אחת מהן השקעה בסך מיליון דולר. הזוכות הן חברת הסייבר הירושלמית Vicarius ו- mmuze, שפיתחה תוכנת שיחה מבוססת AI ליצירת חוויה מותאמת אישית ללקוחות. את הפרסים לזוכים העניקו יו"ר ומייסד JVP, אראל מרגלית ויואב צרויה שותף כללי בקרן.

 

יותר מ-120 סטארט-אפים מישראל, ארה"ב ומדינות נוספות הגישו מועמדות לתחרות New York Play שערכה קרן ההון סיכון הירושלמית JVP. חצי הגמר נערך במהלך ועידת Mind the Tech של “כלכליסט” בניו יורק בחודש מרץ האחרון, ובו נפגשו נציגי הקרן עם 16 יזמים ויזמיות בתחילת דרכם.

 

אראל מרגלית אראל מרגלית צילום: אוראל כהן

 

ביום שני בערב, נערך כאמור שלב הגמר של התחרות בירושלים. שבע החברות שהגיעו לשלב הגמר הציגו פיץ' קצר לחבר השופטים שכלל את אראל מרגלית, יו"ר ומייסד JVP, יואב צרויה, שותף כללי בקרן JVP, נמרוד קוזלובסקי, שותף עצמאי JVP, יואל אסתרון, מו"ל כלכליסט, דנאין דהפיור, סגנית נשיאה בכירה ל CTO ב GE Digital, יוליה כגן, ובראל כפיר, שניהם Senior Associate ב JVP-.

 

 

 

חברת ויכאריוס (Vicarius) פיתחה פלטפורמה בשם Topia לחיזוי פגיעויות תוכנה ומניעתן בטרם הותקפו ע״י האקרים. המערכת מנתחת טרנדים קיימים של תקיפות ומזהה מאפיינים משותפים ביעדי התקיפה ומבצעת שלושה מודולים עיקריים: חיזוי, תעדוף והגנה תוך שימוש בטכנולוגיות של למידת מכונה ו- Reverse Engineering. המערכת מספקת מענה כולל ואוטומטי לניהול האבטחה של תוכנות ברחבי הארגון מבלי לערב את יצרן התוכנה או את צוותי ה-IT. החברה הוקמה ב 2016, ופועלת מירושלים.

 

מיכאל אסרף, מייסד ומנכ"ל Vicarius בעקבות הזכייה: "אנו רואים בזכייה הזדמנות אדירה לפריצה לשוק הגלובלי. ויקריוס תיעזר במימון כדי לשנות את הדרך שבה ארגונים מגינים על תוכנות ומתמודדים עם פגיעויות בהן".

 

זוכי תחרות הסטארט-אפים זוכי תחרות הסטארט-אפים צילום: אוראל כהן

 

החברה הנוספת שתצטרף לפורטפוליו של JVP היא אם.מיוז ( Mmuze), שפיתחה ממשקי אינטרקאציה קוליים וטקסטואליים בין לקוחות ועסקים המופעלים ע"י בינה מלאכותית. בחברה זיהו את החוסר במוכרים בקיאים בשוק המקוון, מה שמוביל לאבדן הכנסות של טריליוני דולרים בשנה. החברה כבר משתפת פעולה עם מספר לקוחות מובילים בארה"ב ואירופה, כולל חברות מהגדולות בעולם (Fortune500), בהן הממשק שפיתחו מביא לשיפור דרמטי במכירות ומערך שירות הלקחות. לאחרונה נבחרה Mmuze ע"י גרטנר כ Vendor to Watch.

 

רן צפוני, מייסד ומנכ"ל mmuze: "הזכייה משקפת את הצלחת החברה בהשגת היעדים הראשונים המשמעותיים לביסוס מעמדה בשוק. החיבור ושיתוף הפעולה בין החדשנות ויכולת הביצוע שאנחנו מביאים, ביחד עם הניסיון והידע של JVP בבניית חברות מובילות ברמה הגלובלית, יאפשרו לנו להתקדם במהירות לכיוון החזון שישנה את הדרך שבה אנשים קונים ברשת, ויאפשר לכל עסק בעולם להציע חוויות קנייה פרסונליות מבוססות שיחה טבעית".

 

התחרות התמקדה בשני קהלי יעד עיקריים: סטארטפים ישראלים הפועלים בישראל הבשלים לפריצה גלובלית ומבקשים לעשות זאת בניו יורק וסטארטפים הממוקמים בניו יורק, המחפשים אפיק כניסה לישראל בטווח של שנה. העקרון המנחה היה איתור חברות ששואפות לפתור צרכים בשוק שנאמדים במיליארדי דולרים, עם יכולות להגיע לתוצאה מהירה במחזורים של 2-3 שנים.

 

הסטארט אפים האחרים שהגיעו לשלב הגמר הם חברת Browsi שפיתחה טכנולוגיה שמסייעת לאתרים למקסם הכנסות מפרסום על ידי התאמה אישית של מיקום המודעות לגולשים. Mobi שמפתחת בקרים חכמים לרמזורים בעזרתם ניתן לבצע ניתוח מתקדם של תנועת כלי הרכב בעיר. Feelit המפתחת חיישנים מבוססי ננוטכנולוגיה שניתנים להדפסה על חומרים שונים באמצעות דיו ייעודי עבור תעשיות. Ras Robotics פיתחה מערכות רובוטיות אוטונומיות למתחמים ומבנים חכמים כמו משרדים, בתי חולים או אוניברסיטאות. ו-Deep Learning Robotics פיתחה התקן ראייה ממוחשבת שמסייע לזרועות רובוטיות ללמוד במהירות מומחיות דרושה עבור פס ייצור ספציפי .

 

אראל מרגלית, יו"ר ומייסד JVP אמר כי "זה היה תהליך מרגש והבחירה לא הייתה קלה. פגשנו יזמים מוכשרים עם שפיתחו טכנולוגיות פורצות דרך. התחרות הוכיחה פעם נוספת עד כמה החדשנות הישראלית מרתקת ומבטיחה ועד כמה תהליך העצמת החברות והפיכתן למנהיגות גלובליות היא חשוב. יש הרבה זוכים הערב, ואנחנו מתכוונים להמשיך את הדיאלוג עם כולם. אני שמח על התוצאה: הצטרפותן של 2 חברות פורטפוליו חדשות ל JVP. שתי החברות הזוכות שיצטרפו לפורטפוליו ל JVP, יקבלו לצד ההשקעה, תמיכה בהפיכת הטכנולוגיה למוצר עסקי מצליח וליווי בתהליך הקמת ההאב בניו יורק".

 

יואב צרויה, שותף כללי, קרן JVP: "רמת הסטארט-אפים שניגשו לתחרות הייתה גבוהה ומרשימה. לא מעט מהיזמים פיתחו מוצרים הנותנים מענה משמעותי לאתגרים התאגידים ושחקני מפתח בשוק הגלובלי מתמודדים איתם כיום. החברות הזוכות פועלות בתחומים הנמצאים בליבת החדשנות העולמית: סייבר סקיוריטי וקמעונאות ומביאות איתן עומק טכנולוגי בתחומי בינה מלאכותית, למידת מכונה, ראייה ממוחשבת, ענן, ועוד. גם כאן, נעבוד בצמידות עם המנכ"לים ונסייע להם לעמוד ביעדים שהציבו, לייצר ערך בטווח קצר ולהשיג תוצאות משמעותיות עבור הארגון".

 

בטל שלח
    לכל התגובות
    x