חברת הסייבר Rezilion מבאר שבע גייסה 30 מיליון דולר
חברת הסייבר Rezilion מבאר שבע גייסה 30 מיליון דולר
מדובר בסבב A - בהובלת חברת ההשקעות האמריקאית Guggenheim Partners. בסבב השתתפו גם קרן JVP, מהמשקיעות הראשונות בחברה, יחד עם Kindred Capital
חברת הסייבר Rezilion גייסה 30 מיליון דולר בסבב A, בהובלת חברת ההשקעות האמריקאית Guggenheim Partners. בסבב השתתפו גם קרן JVP, מהמשקיעות הראשונות בחברה, יחד עם Kindred Capital. בנוסף השתתפו בהשקעה קבוצה של בכירים בתעשיית האבטחה העולמית. סך כל גיוסי החברה עד כה עומד על 38 מיליון דולר.
רזיליון הוקמה על ידי לירן טנקמן ושלומי בוטנרו, שהקימו ב-2013 את חברת סייאקטיב שנמכרה לפייפאל בעשרות מיליוני דולרים. סייאקטיב ישבה בבאר שבע, ושימשה במשך זמן רב כמרכז הפיתוח של פייפאל בנגב. רזיליון, שיושבת אף היא בבאר שבע, מעסיקה כיום 50 עובדים - מתוכם 35 בישראל.
"הרבה עובדים שלנו עבדו איתנו כמתמחים בעבר, והלכו ליחידות טכנולוגיות שונות, ועכשיו הם באים אלינו. חלק מהאנשים אנחנו משאירים בדרום", אומר בוטנרו. "אנחנו עסוקים בטיפוח הסייבר בבאר שבע כבר הרבה שנים, ויש לנו אנשים שמכירים אותנו ורוצים לעבוד איתנו. אני לא מאמין שנעבור אי פעם לתל אביב, המצב שם לא הרבה יותר טוב ולנו יותר חשוב להכניס יותר אנשים למעגל ההייטק. בשני המקומות הביקוש לכוח אדם יותר גדול מההיצע".
לדברי המנכ"ל טנקמן, "כל הארגונים מנסים להיות דיגיטליים ומפתחים יישומים רבים לענן, והם מצליחים בזכות רמת האוטומציה הגבוהה מאוד של הפיתוח. הבעיה היא שיחד עם האוטומציה והכתיבה מגיעות הרבה בעיות אבטחה. התהליכים של איתור בעיות האבטחה הם ידניים, ומאטים את תהליך המעבר לענן. אנחנו מצמצמים את כמות העבודה שצריכה להיעשות בצורה ידנית ומאפשרים לאותן חברות לשחרר את הקוד מהר ובצורה מאובטחת".
לפי טנקמן, "יש הרבה פתרונות לאחר שמוצאים בעיות, אבל להערכתי אין פתרונות לצמצום הבעיות. המוצר הראשון שלנו מסתכל על 100 בעיות באבטחה, ואומר לכל מפתח אם היא אמיתית. יש לנו לא מעט לקוחות מובילים מכל העולם שקונים ומרחיבים את השימוש תוך כדי עבודה. המודל שלנו הוא מודל SaaS ומשתנה בהתאם לסביבה שבה משתמשים בנו. אין ספק שהעובדה שכבר עשינו אקזיט מקלה עלינו, אבל הרעב שלנו גדל ללא כל קשר כי עכשיו אנחנו רוצים לעשות משהו משמעותי".